Nikolić: Zasluženo smo slavili, želimo u grupnu fazu LE

Trener fudbalera Vojvodine Marko Nikolić rekao je da je njegov tim večeras u Bursi odigrao veliku utakmicu, a pobedu je posvetio pokojnom predsedniku kluba Ratku Butoroviću i navijačima kluba koji su došli u Tursku da gledaju meč uživo.

Trener fudbalera Vojvodine Marko Nikolić rekao je da je njegov tim večeras u Bursi odigrao veliku utakmicu, a pobedu je posvetio pokojnom predsedniku kluba Ratku Butoroviću i navijačima kluba koji su došli u Tursku da gledaju meč uživo.

"Odigrali smo veliku utakmicu u neverovatnom ambijentu koji se retko viđa. Počeli smo hrabro, iako su nas mnogi već otpisali i već na početku postigli gol, a posle i drugi. Bursa je imala svoje šanse, ali smo na kraju zasluženo slavili", rekao je Nikolić.

"Pobedu posvećujemo predsedniku Butoroviću, koji je na današnji dan pre dva meseca preminuo. Takođe je posvećujemo i navijačima koji su došli da nas bodre. Hvala i domaćoj publici jer nas je glasnim aplauzima ispratila sa terena".

"Naravno da ćemo nastaviti da igramo svoju igru. Očekujemo sutra žreb, ali ko god da bude protivnik, igraćemo svoju igru i probaćemo da se plasiramo u grupnu fazu i napravimo najveći uspeh Vojvodine u poslednjih ko zna koliko godina", rekao je Nikolić.

  • Кикинђанин

    09.08.2013 07:34
    Поносимо се Вошом
    Али не морамо да пљујемо по другима, зар не.
  • NS

    09.08.2013 07:30
    Ko god...
    ...da dodje u nas grad,bice spektakl.
  • zinons4

    08.08.2013 21:03
    svaka cast momci
    fenomenalna partija. Konacno odlicno sudjenje (za razliku od onih Skota u Novom Sadu). Treba onim naduvanim zvezdama, u Zvezdi i Partizanu, pokazati kako se bori i gine na terenu. Treneru cestitke na ofanzivnoj igri. Samo tako se moze pobediti. Bg klubovi su kod kuce igrali sa jedim spicom. Smesno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.