VIDEO: Vojvodina odigrala 1:1 sa Šerifom

Fudbaleri Vojvodine odigrali su nerešeno 1:1 sa moldavskim Šerifom u prvom meču plej ofa za plasman u grupnu fazu Lige Evrope.
Fudbaleri Vojvodine odigrali su nerešeno 1:1 sa moldavskim Šerifom u prvom meču plej ofa za plasman u grupnu fazu Lige Evrope.

Strelci su bili Isa u 36. za Šerif i Škuletić u 54. minutu za novosadsku ekipu, koja je od 42. minuta imala igrača više, jer je crveni karton dobio Luvanor.

Na samom početku utakmice ni Vojvodina ni Šerif nisu imali gol šanse, a jedina iole ozbiljna situacija odigrala se pred golom Novosađana, kada je Leković na levom boku izgubio loptu, što Moldavci nisu iskoristili.

Prvu pravu gol priliku imali su igrači Šerifa u 19. minutu, ali je Delač odbranio direktan šut Luvanora iz slobodnog udarca, a Trajković odbijenu loptu poslao u korner. Nekoliko minuta kasnije prvi udarac prema protivničkom golu uputili su i domaći igrači, ali je lopta završila pored leve stative.

Prvi gol na meču postigao je u 36. minutu Bugarin Ismail Isa posle odlične asistencije Kadua sa desne strane, i tako doveo Šerif u vođstvo. Jedan od najbitnijih detalja na utakmici dogodio se tri minuta pre kraja prvog poluvremena, kada je Luvanor zbog simuliranja zaradio drugi žuti karton i isključenje.

Vojvodina je u nastavku meča ofanzivno krenula ka golu Šerifa, a Kaluđerović koji je na poluvremenu zamenio Gaćinovića, bio u ofsajdu i propustio prvu priliku za izjednačenje. Trener Novosađana Marko Nikolić, zamenio je posle pauze i Poletanovića, čije je mesto na terenu zauzeo Vukčević.

Jediini gol za Vojvodinu postigao je, na asistenciju Vukčevića, Petar Škuletić odličnim lob udarcem u 54. minutu.

Nakon izjednačenja, Vojvodina je krenula još agresivnije, a najbolji u novosadskoj ekipi bili su Alivodić i Vulićević, koji su na desnom krilu zadavali velike probleme protivničkoj odbrani. Ipak, njihovi saigrači nisu iskoristili nijedan od njihovoih brojnih centaršuteva, pa je utakmica završena rezultatom 1:1.

Za ovaj meč prethodnih dana vladalo je veliko interesovanje publike, što se moglo videti i na tribinama na kojima je bilo više od 10.000 navijača.

Revanš utakmica u Moldaviji na programu je sledećeg četvrtka.

  • Ćevara

    23.08.2013 19:55
    I još nešto...
    Ja ne znam ko obučava onu decu što dodaju lopte al ovo što sam juče video je bilo strašno !
    Koliko puta su bacili 2 lopte u teren?? Stoje iza gola na sredini a Delač ih moli da mu daju loptu posle 0:1, kod kornera bace 2 lopte...
    Oni su ukrali par minuta utakmice... Očigledno da ih niko ne obučava za taj taktički veoma vašan detalj! Na to su trebali da obrate pažnju a ne da dovedu onog drekavca - animatora!
  • Ćevara

    23.08.2013 13:56
    Kakav crni komentator...
    Onaj sirotan što je drečao na mikrofon izgleda nije bio dobro uradjen. Onaj ko da je na Pinku završio Konzervatorijum za najavljivačice. Ljudi tapšu, odraše dlanove a on viče "Ajmo ručice gore!" Strašno!
    Tog mora da je angažovao kičmajstor Čabra ili neko još gori??
    Da se bog da da se ovakav kič i blam više nikad ne ponove na našem stadionu!
  • paolo

    23.08.2013 12:04
    ...
    Spiker na stadionu olicenje neukusa...Kome treba cirkus od najavljivaca?
    Hrabro, momci, u revansu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.