Za prenos Vošine istorijske utakmice potrebno 12.000 dolara

Sledećeg četvrtka Vojvodina igra revanš meč protiv Šerifa, u kom će biti u prilici da izbori plasman u grupnu fazu Lige Evrope, a još uvek je pod upitnikom prenos iz Tiraspolja.
Sledećeg četvrtka Vojvodina igra revanš meč protiv Šerifa, u kom će biti u prilici da izbori plasman u grupnu fazu Lige Evrope, a još uvek je pod upitnikom prenos iz Tiraspolja.

Novosađani su uspeli da izdejstvuju najpovoljnije moguće uslove za prenos iz Moldavije, i to za ove prilike simboličnih 12.000 dolara.

Ipak i pored relativno male sume novca koju je potrebno izdvojiti, neizvesno je da li će RTV prenositi meč između Šerifa i Vojvodine, jer je vojvođanski javni servis u velikim finansijskim problemima.

Podsetimo, kako je objavio Radio 021, ukoliko bude prenosa, navijači "stare dame" istorijsku utakmicu svojih ljubimaca organizovano će gledati putem video-bima na Trgu slobode.

  • 26.08.2013 10:18
    žaba i potkivanje
    FKV sada možda i ima 12.000 navijača, koji naravno ne bi platili ni dinara da gledaju svoj voljeni klub, ali ako ispadne, opet će nas biti oko hiljadu na stadionu... Osim kad dođu Zvezda i Partizan, naravno...
  • skep

    26.08.2013 08:06
    A koliko je RTV naplatio za prenos prvog meča?
  • Obrad

    26.08.2013 06:18
    Neka fudbaleri sami plate prenos
    Ako žele da ih gledamo moraju i da plate :)))

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.