Počeo upis za programe Sokolskog društva "Vojvodina"

Sokolsko društvo "Vojvodina" počelo je da upisuje stare i nove članove pred početak nove takmičarske sezone, a treninzi će početi od 2. septembra.

Sokolsko društvo "Vojvodina" počelo je da upisuje stare i nove članove pred početak nove takmičarske sezone, a treninzi će početi od 2. septembra.

- Kao novinu u okviru sportske gimnastike uveli smo grupu koja treba da se priprema za takmičenje u C programu sportske gimnastike. Pored toga tu su i stari programi ritmike, sportskog aerobika, kreativnog plesa i rekreacije za žene i muškarce, te istočnjačka veština ninđicu - kaže sportski direktor Jakob Matić.

Roditelji decu mogu da upišu i na neke od osnovnih programa poput sportske gimnastike za devojčice i dečake, razvojne gimnastike za devojčice i dečake (devojčice od pet do sedam i od 11 do 15, dečaci od od pet do sedam i školski uzrast), te program roditelj-dete (od tri do pet godina).

Cena članarine je nešto povećana u odnosu na prethodne godine i sada je od 2.500 do 2.800 dinara mesečno u zavisnosti od programa i broja treninga. Upis je od 17 do 21 čas u prostorijama SD "Vojvodina".

  • Andjela gym

    29.08.2013 17:24
    Odgovor za Maju
    Odgovor za Maju...To nije istina ja licno sam krenula sa 5 godina na razvojnu gimnastiku i odmah su me prebacili treneri u visi nivo pa jako brzo u predselekciju i zatim u takmicare imam deset godina i takmicim se tri godine i imam preko 85 medalja i to sto vasa cerka stagnira u razvojnoj je zato sto nema talenat ni upornost a ne zato sto se guraju trenerova deca . ja licno nisam trenerovo dete i prva sam i u svojoj kategoriji a druga na Apsolutnom prvenstvu Srbije tako da je laz to sto pises. Sokolsko drustvo Vojvodina je vec godinama imalo najbolje i trenere i gimnasticare i od svih sportskih drustava su najjeftiniji a kada dodjete do nivoa da se takmicite na drzavnom nivou onda vise neplacate svaki mesec clanarinu a to u drugim sportskim drustvima sve placate.
  • Maja

    29.08.2013 15:18
    ...haha
    haha sokolsko drustvo vojvodina cerka mi isla 4 godine u razvojnu i nije stigla ni do takmicenja a jako je dobra bila to samo trenerova deca uspeju. a nasa ostanu na nivou razvojne gimnastike.
  • trener iz Sokolskog društva

    27.08.2013 20:58
    odgovor MUNJI
    Kakva plata od grada te spopala???
    Znas li ti koliko većina trenera crnči za crkavicu od nekoliko hiljada dinara? I to nekoliko hiljada dinara za ceo mesec!!!
    Naravno da izuzetaka ima kao u svakoj firmi, pa i u našoj.

    Volela bih da se tvoj komentar obistini, iz tvojih usta u Božije uši!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.