Mihajlović uspeo da se posvađa i sa Trajkovićem

Selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović izjavio je kako je štoper Vojvodine Branislav Trajković "završio sa reprezentacijom", dok god je on selektor.
Selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović izjavio je kako je štoper Vojvodine Branislav Trajković "završio sa reprezentacijom", dok god je on selektor.

Defanzivac "crveno-belih" za 021 kaže da poštuje Mihajlovićevu odluku da ga ne pozove u reprezentaciju, ali se nada da će dobiti šansu kod nekog drugog šefa stručnog štaba "orlova".

"Poštujem Mihajlovića kao bivšeg igrača, i kao trenera, koji je ponikao u Vojvodini. Međutim, šta god on da priča o meni, njegova je stvar. Ja svoj posao odrađujem najbolje kako znam, i mislim da su to ljudi primetili. Za sebe se ne bojim, ako Mihajlović ne želi da me zove u reprezentaciju, pozvaće me neki drugi selektor", kaže Trajković za Novosadski informativni portal.

Na pitanje kakav problem je nastao između njega i Mihajlovića, koji je rezultirao oštrim izjavama selektora, Trajković navodi da sukob ne postoji, barem sa njegove strane. "Verovatno me ne vidi u ekipi, zaista ne znam šta je po sredi. Možda on ima neki problem sa mnom, ali ja sa njim nemam nikakav", kaže komandant odbrane "stare dame".

Sportska javnost kritikovala je odluku Mihajlovića da za mečeve sa Hrvatskom i Velsom pozove mladog defanzivca Torina Nikolu Maksimovića, smatrajući da su poziv od njega više zaslužili Trajković i Slobodan Rajković. (M.Sovilj - miodrag@021.rs)

  • NOVI SAD

    04.09.2013 06:26
    SRBIJA
    Mihajloviću,trenerskog
    se posla mani,
    i traži da te zaposli
    Fali Ramadani.
    Kako si jako loš trener,
    budi kod Ramadanija
    PR menadžer.
  • Ćevara

    03.09.2013 20:52
    Deco u školu...
    A sad čas iz Istorije YU fudbala....
    Siniša Mihajlović je počeo moralno da posrće davno! Kada mu je na utakmici YU-Holandija Patrik Klajvert dao tri komada iza ledja i kada je zbog blama napravio nameran crveni karton i napustio teren od sramote, jer su ga pretrčavali kao dedu!
    Tada je pokazao svoj pravi karakret i kao čovek i kao sportista!
  • A

    03.09.2013 17:52
    nekad
    je bio kul tip.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.