SEHA: Voša zove navijače protiv Lovćena

Rukometaši Vojvodine igraju danas od 19:30, na Slanoj bari (RTV 1) sa ekipom Lovćena, u okviru 6. kola regionalne SEHA lige.

 

Rukometaši Vojvodine igraju danas od 19:30, na Slanoj bari (RTV) sa ekipom Lovćena, u okviru 6. kola regionalne SEHA lige.

Vojvodina u ovaj meč ulazi posle ubedljivog poraza kod kuće od Vardara (30:21), pa će pred svojim navijačima imati priliku da se pobedom vrati na pobednički kolosek. S druge strane, u goste dolazi ekipa Lovćena, koja je u prošlom kolu poprilično namučila trenutno prvu ekipu na tabeli, Tatran, ali je ipak zabeležila poraz u Slovačkoj (31:28).

Trener Novosađana, Momir Rnić, rekao je da će njegova ekipa protiv prvaka Crne Gore ići na sva tri boda, i pozvao navijače da podrže voljeni klub.

"Posle poraza protiv Vardara, naš pripritet je pobeda protiv Lovćena. Lovćen je veoma dobar tim, i to su potvrdili protiv Tatrana, tako da moramo ući u meč ozbiljno, i dati sve od sebe kako bi osvojili sva tri boda. Svi igrači su zdravi i odmorni, tako da očekujem dobar meč i pozvao bih navijače da dođu u halu u što većem broju, i podrže nas", istakao je Rnić.

Meč između Vojvodine i Lovćena na programu je od 19:30 na Slanoj bari, a obezbeđen je i direktan prenos na RTV 1. Cena ulaznice je 200 dinara. (N. M.)

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.