Novi Sad domaćin velikog atletskog mitinga

Novi Sad i Atletski klub Vojvodina biće domaćini najboljim atletičarima Evrope i sveta na Prvom internacionalnom atletskom mitingu, koji će se održati 18. jula 2014. godine.
Novi Sad i Atletski klub Vojvodina biće domaćini najboljim atletičarima Evrope i sveta na Prvom internacionalnom atletskom mitingu, koji će se održati 18. jula 2014. godine.

To je odlučeno na Kongresu EAP (Europian Atletics Promotion), koja se bavi organizovanjem atletskih takmičenja na evropskom kontinentu.

Poverenje Novom Sadu ukazano je neposredno nakon što je AK Vojvodina primljena u članstvo EAP, na jučerašnjem zasedanju u engleskom gradu Njukaslu.

  • bravo

    10.11.2013 20:54
    bravo bravo =)
    bravo bravo bravo =))
  • Вења

    10.11.2013 11:18
    Краљица спортова
    Па то је сјајно! Најзад нека лијепа вијест. Избјегавам фудбалске стадионе али на ово се иде обавезно.
  • 10.11.2013 10:34
    Ma samo da se oni derani što padaju za loptom uklone odatle, sa sve dilerima sa tribina i da se stadion privede nameni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.