Dejan Stanojević preuzima selekciju Rumunije

Trener vaterpolista Vojvodine Dejan Stanojević uskoro će postati selektor selekcije Rumunije.
Trener vaterpolista Vojvodine Dejan Stanojević uskoro će postati selektor selekcije Rumunije.

 

Stanojeviću ugovor sa VSS ističe 1. januara 2014. kada bi trebalo da počne da radi kao selektor Rumunije.

Stanojević je prošle nedelje bio u Rumuniji na razgovoru sa čelnim ljudima tamošnjeg Saveza i načelno se dogovorio oko novog posla.

- Ukoliko sve protekne kako treba, jer ugovor tek treba da potpišem, za mene će ovaj novi posao biti veliki izazov. Naročito zbog stanja u kojem se trenutno nalazi rumunska reprezentacija i tamošnji vaterpolo sport. Možda me ovaj novi posao privlači i više nego što bi trebalo, ali ja ću mu prići na isti način kao što to radim u Vojvodini i kao što sam to radio u reprezentaciji Srbije, a to je da dam svoj maksimum - kaže Stanojević.

Vaterpolo Savez Srbije odlučio je nedavno da ne produži ugovor sa Stanojevićem i zahvalio mu se na proteklih 11 godina, koliko je proveo u reprezentaciji i sa kojom je stigao do 25 odličja.

On kaže da ga nije previše iznenadila odluka VSS. - Očekivao sam da se to desi posle odlaska Udovičića, ali ostali smo na okupu sa novim selektorom Savićem. Tako da me nije previše iznenadila ova odluka, a ono što smo uradili u reprezentaciji Srbije u proteklih 11 godina ne može se zaboraviti - rekao je Stanojević.

Dejan Stanojević će ostati trener Vojvodine do kraja sezone.

  • lopta

    15.11.2013 13:21
    Stanoje
    Srecno Stanoje,

    tvoj rad je poznat, jedino ovima novim strucnjacima iz saveza to nije dobro, lepo smo se opet obrukali ( 7 mesto) al bice toga jos, samo primera radi, u HUN je Tibika imao ugovor ako ne udje u polufinale na SP da ga mogu izbaciti iz saveza, sta se kod nas desilo? nista...Savic moze i do 12 mesta da nas dogura....Srecno Stanoje !
  • goran NS

    15.11.2013 10:46
    Sretno Stanoje, ulozio si toliko vremena i truda. VREME JE DA TO I NAPLATIS, a BGD kamarila ce i vaterpolo da unisti
  • NS

    15.11.2013 09:59
    Ako bude tako...
    ...dobijamo konkurenta za plasman...Bravo za Dejana Stanojevica i nek je sa srecom...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.