Vošu u subotu čeka "najteže gostovanje do sada"

  Nakon dvonedeljne pauze u domaćem šampionatu, fudbaleri Vojvodine gostovaće sutra u 13. kolu Superlige Srbije ekipi Jagodine.
Nakon dvonedeljne pauze u domaćem šampionatu, fudbaleri Vojvodine gostovaće sutra u 13. kolu Superlige Srbije ekipi Jagodine.

Domaćini nikada nisu pobedili Vojvodinu u prvenstvu, ali su zato u najvažnijem prošlosezonskom susretu u finalu Kupa slavili i ostvarili najveći uspeh u istoriji kluba.

Prema rečima trenera Vojvodine, Marka Nikolića, pauza u prvenstvu je došla u pravom trenutku za njegovu ekipu koja se uželela takmičarskih utakmica.

"Za mene je ovo, bez ikakve dileme, najteže gostovanje u dosadašnjem toku prvenstva. Ovo je bez svake sumnje derbi kola, a zna se kako se derbiji dobijaju. Dobijaju se tako što moraš napraviti grešku manje od protivnika, a sa druge strane iskoristiti jednu više", rekao je Nikolić.

Hrvatski internacionalac na golu Vojvodine, Matej Delač po svoj prilici neće biti u kombinaciji za sastav ekipe, zbog virusa, pa će njegovo mesto zauzeti iskusni Srđan Žakula.

Vojvodina se nakon 12 odigranih kola nalazi na četvrtom mestu sa 21 osvojenim bodom, koliko imaju i Čukarički i Radnički iz Niša, dok se Jagodinci nalaze na sedmom mestu sa tri boda manje. Meč u Jagodini počinje u 15 časova, a organizatori su objavili da će ulaz na stadion biti besplatan.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport