Poletanović: Idemo na pobedu u Trenčinu

Fudbaleri Vojvodine u četvrtak igraju protiv slovačkog Trencina svoju prvu takmičarsku utakmicu u novoj sezoni u okviru 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.
Fudbaleri Vojvodine u četvrtak igraju protiv slovačkog Trencina svoju prvu takmičarsku utakmicu u novoj sezoni u okviru 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Protivnik Novosađana je slovački vicešampion koji nema neku bogatu tradiciju niti zapažene međunarodne rezultate, ali ulaže značajna sredstva pa u svom igračkom kadru ima fudbalere iz  Brazila, Nigerije, Holandije, Srbije i Bosne i Hercegovine.

- Sve što smo radili na pripremama usmereno je na jedan jedini cilj, a to je prolaz u naredno kolo kvalifikacija. Sakupili smo dovoljno informacija o našem protivniku, vrlo su ozbiljan tim. Naš cilj je da u Trenčinu napravimo što bolji rezultat koji bi nam dao realne šanse za prolazak u naredno kolo u šta čvrsto verujem - rekao je trener crveno-belih Zoran Marić.

- Stariji smo za godinu dana, a gotovo kompletna ekipa ostala je na okupu. Imamo dovoljno mladih talentovanih igrača koji uz pomoć nekolicine iskusnijih mogu ostvariti povoljan rezultat. Ja tipujem na našu pobedu - poručio je Marko Poletanović.

Utakmica Trenčin-Vojvodina igraće se na gradskom stadionu u mestu Dubnica nad Vahom sa početkom u 17:30 časova. Revanš na Karađorđu je 24. jula.

  • Grbavica

    17.07.2014 10:24
    Napred momci
  • boolewar

    16.07.2014 08:44
    Biće prenos na RTV1.
    Mada, ko god je umogućnosti, trebao bi podržati stari klub u Slovačkoj.
  • Drozan

    16.07.2014 07:28
    Predplata za sta???
    Velika je sramota to sto ni jedan mec ako ne igraju partizan i zvezda se ne moze gledati na RTS.Na stranu sto se ne moze gledati, nego ne moze se ni cuti ni jedna jedina vest da li je to Cukaricki, Vojvodina, Jagodina ili neko drugi...
    Bitno je da mi imamo serije reprize repriza sa najvecom gledanoscu i kojekavke politicke emisije koje sluze za zaglupljivanje gradjanja.
    I sada Vojvodina, Sumadija i ostali delovi zemlje moraju da placaju Beogradsku televiziju.
    Jako sam razocaran...
    SAMO NAPRED VOJVODINA o7

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport