LE: Težak poraz fudbalera Vojvodine u Slovačkoj

Fudbaleri Vojvodine skoro su bez ikakvih šansi da prođu u 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope nakon današnjeg poraza u Dubnici od Trenčina rezultatom 4:0.
Fudbaleri Vojvodine skoro su bez ikakvih šansi da prođu u 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope nakon današnjeg poraza u Dubnici od Trenčina rezultatom 4:0.

Trostruki strelac bio je 19-godišnji Nigerijac Simon (20, 52, 59), dok je poslednji gol dao Brazilac Da Silva u 72. minutu.

Ovako težak poraz niko nije očekivao, s obzirom na dobre partije novosadskih crveno-bellih u pripremnim mečevima. Ipak, Vojvodina je bila danas potpuno nemoćna, a slovački vicešampion mogao je i ubedljivije da trijumfuje.

Da nevolja bude veća, Vojvodina je susret završila sa deset igrača pošto je rezervista Živković posle svega osam minuta igre dobio direktan crveni karton. Revanš je sledećeg četvrtka na Karađorđu.

U 2. kolu kvalifikacija igraju još Jagodina protiv rumunskog Kluža, te Čukarički koji se sastaje sa Grodigom.

  • Vaskez NS

    19.07.2014 06:26
    Privatizujte sve to i više se nećete nervirati a mi se nećemo ovako brukati...
  • Lemi

    18.07.2014 10:52
    Zahvalnica
    Odmah se zahvaliti treneru i onom isključenom igraču. Neka idu da ne naprave veću štetu.
  • dule

    18.07.2014 10:47
    @Grbavica - Tata i sin
    Stvarno nije u redu da stavljaš Perlez i ove likove zajedno u komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport