Vojvodina ide u Lučane po nova tri boda

Utakmicama 2. kola danas se nastavlja fudbalski šampionat Srbije.
Utakmicama 2. kola danas se nastavlja fudbalski šampionat Srbije.

Nakon ubedljive pobede na startu prvenstva, Vojvodina u subotu gostuje u Lučanima, povratniku u elitno društvo ekipi Mladosti koja je iznenadila na startu.

Crveno-beli će protiv Lučanaca po prvi put igrati bez svog, sad već bivšeg kapitena, Nemanje Radoje, ali trener Zoran Marić tvrdi da njegov tim ima dovoljno kvalitetnih igrača koji će sa uspehom nadomestiti nedostatak Radoje. - Mi smo se kao i uvek pripremali i pripremamo se da pobedimo. To je naša namera uz sav respekt i poštovanje prema protivniku. Imam puno poverenje u moje igrače, jer oni svakog dana sve više veruju u sebe i mislim da nemamo razloga da ni na jednu utakmicu, uključujući i ovu, ne izađemo da pobedimo - rekao je Marić.

Meč se igra od 17.30h.

Derbi drugog kola odigraće se na "Marakani" gde će Crvena zvezda ugostiti ekipu Jagodine. Interesantan meč se očekuje i u Nišu između Radničkog i Partizana.

U ostalim susretima u subotu sastaju se: Donji Srem - Voždovac, OFK Beograd - Spartak, Rad - Borac i Čukarički - Novi Pazar, dok u nedelju igraju Radnički ragujevac i Napredak.

  • Mađar sa Karađorđa

    16.08.2014 09:26
    @ Madjar
    Jedan mađar ovo nikad ne bi napisao! Jel su ovo neke provokacije?

    Samo napred Vojvodina!
    Hajrá Vojvodina!
  • DJoda

    16.08.2014 09:20
    vec godina pricamo pobeda u LUcanima, remi na Marakani, umesto da pricamo kako cemo proci sledece kolo u ligi sampiona ili ligi uefa
    to je nasa stvarnost da je nas fudbal dno dna
  • S.T.

    16.08.2014 09:20
    A ja opet mislim...
    ...da je x kao kuca...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.