Mađarski šampion protutnjao Novim Sadom

Rukometaši mađarskog rukometnog šampiona Vesprema ubedljivo su trijumfovali večeras u Novom Sadu protiv Vojvodine sa 32:19 na startu takmičenja u regionalnoj SEHA ligi.
Rukometaši mađarskog rukometnog šampiona Vesprema ubedljivo su trijumfovali večeras u Novom Sadu protiv Vojvodine sa 32:19 na startu takmičenja u regionalnoj SEHA ligi.

Pobeda mađarskog šampiona je potpuno zaslužena, a izabranici Đorđa Ćirkovića nisu pružili značajniji otpor jednom od najboljih timova Evrope koji od ove godine učestvuje i u SEHA takmičenju.

Pred oko hiljadu gledalaca u sali na Slanoj bari, najefikasniji je na meču bio srpski reprezentativac Momir Ilić koji je postigao 11 golova, od toga 10 sa linije sedam metara. U pobedničkom timu istakao se i Nađ sa pet golova, dok su u domaćem po četiri gola postigli Elezović, Orbović i Živković.

Vojvodinu već u nedelju očekuje još jedan težak meč. U Novi Sad dolazi skopski Vardar, prošlogodišnji pobednik SEHA lige i ekipa koja je u ovom takmičenju trijumfovala i pre tri godine. Meč 2. kola se igra na Slanoj bari s početkom u 17h.

  • LeeMan FIRMA

    28.08.2014 07:15
    Novi tim Voše.
    Nice to dobra ekipa...
    realno, sa Vespremom koji ce igrati F4 Lige Sampiona naša Voša ne može , ali igrati egal sa njima skoro 30 minuta je uspeh.
    Samo napred , imacemo JAKu ekipu za domacu ligu s proleca

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.