Babić se vratio iz Đenove i ostaje u Vojvodini

Mladi štoper Vojvodine Srđan Babić ipak neće postati pojačanje Sampdorije Siniše Mihajlovića, iako ga je samo potpis delio od transfera.
Mladi štoper Vojvodine Srđan Babić ipak neće postati pojačanje Sampdorije Siniše Mihajlovića, iako ga je samo potpis delio od transfera.

"Ne znam šta da kažem. Evo me na aerodromu, čekam let za Beograd i vraćam se u Vojvodinu. Nismo uspeli da se dogovorimo tako da ništa nije postignuto. Zapelo je na nekoj drugoj strani, nije do mene", rekao je Babić za Novosti.

On je u nedelju predveče i otputovao u Đenovu u pratnji svog agenta Zorana Pavlovića, inače bivšeg predsednika Upravnog odbora Vojvodine, i očekivalo se da će posle lekarskih pregleda transfer, čija je vrednost procenjena na milion i po evra, biti finiširan.

Babić, koga su ovog leta povezivali sa Crvenom zvezdom i još nekoliko evropskih klubova, ostaje u Vojvodini najmanje do januara kada će sačekati novu ponudu ili rasplet situacije vezan za njegov prelazak u Đenovu.

  • b

    02.09.2014 17:49
    pa bg "novinari" i mog mačka vezuju za zvijezdu...

    i da, sramite se zbog poziva na gledanje groblja na štrandu!
  • 21114

    02.09.2014 09:21
    Njega niko nije povezio sa onom crvenom gamadi, osim BG novinarčića i njihovih rektalno alpinističkih osećaja i osobina prema dva najgora oblika raka u srpskom fudbalu. Babić je to i sam demantovao. Da pratite malo bolje lokalni klub kao što ga ne pratite znali bi.

    Druga stvar je i to koji vam se desio pa ste najvljivali tekmu između crne gamadi i Nefčija da se gleda na Štrandu.
  • Milan

    02.09.2014 08:20
    Kraj karijere
    Ovo je kraj jedne lepe perspektivne karijere i to sve zbog pohlepe menadžera koji je naterao mladog fudbalera da ne potpiše. U pozadini svega je Pavlovićeva želja da oteža finansijsku stabilizaciju Vojvodine zato što je najuren iz kluba i obeležen kao lopov klasični.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.