Vojvodina u nedelju očekuje pobedu protiv Radničkog

Utakmicama 5. kola, posle dvonedeljne pauze zbog obaveza reprezentacije, za vikend se nastavlja takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije.
Utakmicama 5. kola, posle dvonedeljne pauze zbog obaveza reprezentacije, za vikend se nastavlja takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije.

Vojvodina u nedelju od 19 časova dočekuje Radnički iz Niša i želi dobar rezultat kako bi zadržala treće mesto.

Radnički u utakmicu ulazi sa novim trenerom, bivšim kapitenom Sašom Mrkićem, koji je zamenio otpuštenog Dragoslava Stepanovića. Novosađani su treći na tabeli sa devet bodova, a Radnički je uz Voždovac jedina ekipa koja u prva četiri kola nije osvojila bod.

Šef stručnog štaba Zoran Marić optimista je u pogledu konačnog ishoda. - Trudićemo se da budemo ofanzivni, brzi i da pokušamo da postignemo gol više od protivnika. Imamo visok nivo samopouzdanja, igramo na našem terenu, pred našim navijačima i bez obzira što ja izuzetno poštujem ekipu Radničkog, očekujemo pobedu - rekao je Marić.

Parovi preeostalih susreta koji se igraju u subotu: Partizan - Čukarički, Napredak - Crvena zvezda, Donji Srem - Rad, Novi Pazar - Mladost, Spartak - Jagodina, Borac - OFK Beograd i Voždovac - Radnički (KG).

  • 12.09.2014 13:50
    Napred mladići!
  • paolo

    12.09.2014 09:09
    !
    Napred Laza,"koviljska haubica"!

    Mladici zasluzuju podrsku je igraju najlepsi fudbal u drzavi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.