Srbija - SAD na velikom video bimu na Štrandu

Finalni meč Svetskog prvenstva u košarci između Srbije i SAD, Novosađani će kolektivno moći da gledaju na velikom platnu na Štrandu.
Finalni meč Svetskog prvenstva u košarci između Srbije i SAD, Novosađani će kolektivno moći da gledaju na velikom platnu na Štrandu.

"Pozivamo sve navijače da u 21 čas dođu naoružani navijačkim rekvizitima i dobrim glasom. Sutra navijamo za Srbiju i, bez obzira na ishod finalnog meča, slavimo povratak u svetski košarkaški vrh, gde nam je i mesto", navode u Gradskom zelenilu koje organizuje ovo kolektivno gledanje na gradskoj plaži.

Ekran će biti dimenzija 8x6metara.

Košarkaši Srbije plasirali su se u finale Svetskog prvenstva u Španiji pobedivši reprezentaciju Francuske rezultatom 90:85.

  • Analiticarka

    15.09.2014 19:04
    Cestitam na medalji
    @Ćevara
    Hahaha! Omanuo si grad, zato ti fali jedan doobar bod! :P
  • Ćevara

    14.09.2014 21:13
    Svaka čast našim momcima!
    Časno i sa velikim srcem "osvojili" srebro!
    Bio sam i u gradu, nisu vam neke ribe!
  • 14.09.2014 15:06
    Hleba i igara za nebeski narod!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.