Vojvodina ubedjivo protiv Radničkog iz Niša

Fudbaleri Vojvodine opravdali su ulogu favorita i u poslednjem meču 5. kola savladali na svom terenu Radnički iz Niša sa 3:0.
Fudbaleri Vojvodine opravdali su ulogu favorita i u poslednjem meču 5. kola savladali na svom terenu Radnički iz Niša sa 3:0.

Strelci za crveno-bele bili su Ivanić u 21, Pekarić u 41. i Alivodić u 68. minutu.

Epitet igrača utakmice svaako pripada Mirku Ivaniću, strelcu jednog gola i asistentu za peostala dva. Malobrojna publika je na Karađorđu mogla da gleda dobru utakmicu, uprkos mokrom i klizavom terenu. Vojvodina je pokazala kvalitet, odigrala odličan meč, a mogla je i ubedljivije da trijumfuje. Dva puta su Novosađani pogađali prečku, a u nekoliko navrata bili su za malo neprecizni.

Vodeći Partizan je sinoć posle preokrata savladao Čukarički sa 4:2, dok je Zvezda prve bodove izgubila u Kruševcu odigravši bez golova sa Napretkom. U ostalim susretima: Donji Srem - Rad 1:1, Novi Pazar - Mladost 1:2, Borac - OFK Beograd 1:1, Voždovac - Radnički KG 0:1 i Spartak - Jagodina 2:0.

Posle pet odigranih kola Partizan ima 15, Zvezda 13, a Vojvodina 12 bodova. Voždovac i niški Radnički su jedine dve ekipe bez osvojenog boda.

Narednog vikenda Novosađani će ugostiti Spartak.

  • jovo

    15.09.2014 06:36
    Svaka cast,igraj Vosho!titula u maju!
  • Boolewar

    14.09.2014 22:23
    Svaka cast mladici i samo napred!
    Crveni blizanac vec posrce, a uskoro ce i crni cim im krenu utakmice u Evropi, tu je nasa sansa!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.