Vojvodina ponovo ubedljiva, čak sedam golova na Karađorđu

Vojvodina je odigrala još jedan sjajan meč i potvrdila da je u odličnoj formi savladavši večeras subotički Spartak na Karađorđu sa 5:2 u 6. kolu Superlige.
Vojvodina je odigrala još jedan sjajan meč i potvrdila da je u odličnoj formi savladavši večeras subotički Spartak na Karađorđu sa 5:2 u 6. kolu Superlige.

Strelci za domaće bili su Alivodić (16), Gaćinović (21), Poletanović (52) i Veselinović (64, 86), a za goste Torbica (76) i Maksimović (88).

Po mokrom i klizavom terenu crveno-beli su odigrali daleko bolje od gostiju i zasluženo trijumfovali. Tokom većeg dela meča Subotičani nisu ozbiljnije ugrožavali gol Milinković-Savića, ali su ipak u finišu uspeli da postignu dva gola. Sa pet pobeda i jednom izgubljenom ovo je najbolji start Novosađana u poslednjih 15 godina.

U ostalim susretima 6. kola postignuti su ovi rezultati: Zvezda - Novi Pazar 2:0, OFK Beograd - Voždovac 1:0, Jagodina - Napredak 1:1, Radnički Niš - Rad 3:0, Mladost - Borac 2:1 i Čukarički - Donji Srem. Sutra igraju Radnički Kragujevac - Partizan.

Trenutno je vodeća Zvezda sa 16 bodova, Vojvodina ima 15, koliko i Partizan, ali i susret manje. Potom slede OFK sa 11, te Spartak i Mladost sa 10 bodova. U sledećem kolu Vojvodina gostuje u Kruševcu.

  • kimi

    24.09.2014 09:35
    A jel neko skontao da je Laza ismislio novo mesto i timu.. centralni vezni bek :)

  • Pera

    22.09.2014 13:44
    FK Vojvodina
    Fenomenalni rezultati Fudbalskog Kluba Vojvodina ovaj vikend. Prvo su mlađi omladinci pobedili sa 8 : 0, a istim rezultatom pobedili su i pioniri (8 : 0), mlađi kadeti 7 : 0, kadeti 4 : 1, omladinci 6 : 0 i prvotimci 5 : 2 – ukupno 38 golova svih selekcija kluba, više od šest golova po meču. U Novom Sadu se igra fudbal!
  • Pele

    21.09.2014 10:45
    Analiza... iliti kako pare kvare decu!
    "Lalo" je u pravu, probudite ovog Bakmaza i recite mu da je umoro Mladen Delić, Tito i Sloba!
    Vojvodina je igrala solidno, Spartak ispod svakog nivoa!
    A ova udavača na Vošinom golu što je uzela i muževo prezime je blagi oblik katastrofeveć prodate zvezdice! Brani u stilu "boli me k...c ja sam već u Mančesteru... a braniću sigurno i sledeće kolo! Golman od 2.02 metra je "kratak" po zemlji na šut sa 17 metara (a stajao je na 5), on je "kratak" i na šut u rašlje takodje sa 16 metara. Pa koliki golman treba da bude da odbrani te dve lopte? Verovatno 2.5 metra. Bolje da ste na gol stavili flašu "Vinjaka"! Više bi odbranila! Bio je "kratak" i protiv Zvezde!!
    Stavite već jednom Jovanića na gol ili predjite na bunker al na 35 m od gola! da ga slučajno ne lobuju!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.