Kup: Minimalac Vojvodine u Zvečanu, slavlje i na Slanoj bari

Branilac trofeja u Kupu Srbije savladao je danas u Zvečanu ekipu Trepče sa 1:0 i tako prošao u 1/8 finala.
Branilac trofeja u Kupu Srbije savladao je danas u Zvečanu ekipu Trepče sa 1:0 i tako prošao u 1/8 finala.

Gol odluke dao je Veselinović sa bele tačke u 50. minutu susreta.

Dalje ide i Proleter sa Slane bare koji je izbacio Superligaša Donji Srem iz Pećinaca. U regularnom delu nije bilo golova, a nakon penala Novosađani su slavili sa 4:3.

Partizan i Zvezda su se takođe provukli minimalnim rezultatom. Crno-belima je na gostovanju Bežaniji pobedu od 1:0 doneo je Fofana u 37. minutu, a crveno-belima na Marakani protiv Borca Despotović početkom drugog poluvremena.

U ostalim mečevima: Sloga (Petrovac na Mlavi) - Novi Pazar 1:0, Dorćol - Radnički (Kragujevac) 0:1, Smederevo - OFK Beograd 0:2, Jedinstvo (Užice) - Rad 0:3, Inđija - Javor 2:1, Spartak - Radnik 1:0, Jagodina - BSK 4:0, Moravac - Radnički (Niš) 0:1, Voždovac - Sloga (Kraljevo) 3:2, Sloboda - Sinđelić 1:1 (penalima 4:3), Napredak - Metalac 0:0 (penailma 2:4) i Čukarički - Mladost (Lučani) 3:2.

  • Andrija Šrek

    26.09.2014 08:27
    @Fcvnn
    Jedan od većih problema ljudi u Srbiji je teško prihvatanje REALNOSTI, odnosno faktičkog stanja stvari. Moglo bi se reći i da to ide do granice psihičkoga poremećaja (deluzije), pa nam je verovatno i zbog toga tako kako nam je.

    Inače, na utakmice FK Vojvodina sam išao od osnovne škole do pre nekih 5-6 godina, dakle nekih 30 godina, po svakom vremenu, kiši, snegu, na istok, naravno. Išao sam sve dok je fudbal bio na kakvom-takvom nivou i dok "navijači" nisu podlegli nacionalističkoj euforiji i najnižim ljudskim porivima. Od tada se distanciram od takvih.
    Ali da, navijam za Vošu, iz fotelje. I čekam bolja vremena, kada ću, nadam se, ponovo ići na stadion Vojvodine.
  • fcvnn

    25.09.2014 14:36
    Na okupiranoj srpskoj teritoriji utakmica KUPA SRBIJE odigrala se u vise nego prijateljskoj atmosferi! Ko ne ide na utakmice da pruzi podrsku FK Vojvodina, nema pravo da bilo sta komentarise na njenu temu, pogotovo ne na ovako podmukao nacin!
  • Andrija Šrek

    24.09.2014 21:48
    ...
    Branilac Kupa je bio, dakle, slobodan i odigrao finu prijateljsku utakmicu u susednoj državi...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.