SEHA: Remi Vojvodine u Banja Luci

Srpski rukometni šampion i dalje je bez pobede u SEHA ligi.
Srpski rukometni šampion i dalje je bez pobede u SEHA ligi.

Vojvodina je večeras u svom četvrtom nastupu u ovom takmičenju zabeležila i drugi remi pošto je u Banja Luci igrala sa Borcem 25:25.

Oslabljen crveno-beli tim bez Elezovića i Datukašvilija uspešno je parirao domaćoj ekipi u prvom poluvremenu. Nakon bolje igre Banjalučana u prvih 15 minuta, crveno-beli uspevaju da nadoknade četiri gola minusa i na poluvreme odu rezultatom 14:12.

Međutim, u nastavku je "rezultatska klackalica" potrajala do poslednjih desetak minuta kada Borac uspeva da napravi razliku od četiri gola prednosti - 25:21. U samom finišu usledila je prava drama, a Novosađani sa četiri uzastopna gola uspevaju da dođu do vrednog boda.

Milan Đukić je predvodio domaće sa osam pogodaka, kod Novosađana su po pet postigli Srđan Veljković i Boban Živković.

Vojvodina je trenutno pretposlednja sa svega dva osvojena boda, a i naredni susret igra kao gost, 15. oktobra protiv Meškov Bresta.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport