Vojvodina dočekuje Tatran u SEHA ligi

Rukometaši Vojvodine u subotu dočekuju slovački Tatran u 12. kolu SEHA lige. To je treći susret ova dva tima u samo dva meseca.

Rukometaši Vojvodine u subotu dočekuju slovački Tatran u 12. kolu SEHA lige.

To je treći susret ova dva tima u samo dva meseca. Tatran je u oba dosadašnja meča bio uspešniji - u kvalifikacijama za Ligu šampiona slovački klub je slavio sa 25:21, a drugu pobedu ostvario je u regionalnoj ligi, kada je rezultat bio 36:30.

Novosađani se nadaju da do prve pobede protiv jakog rivala i prvog trijumfa u ovom izdanju SEHA lige mogu da stignu uz pomoć publike.

"Pokušaćemo da zabeležimo pobedu koja nam je neophodna, a koja nam je par puta izmakla. Pokušaćemo da napravimo iznenađenje, nakon dugo vremena smo gotovo kompletni, samo je povređeni Todorović van stroja. Mislim da smo spremni za podvig, borićemo se, a da li će to biti dovoljno za slavlje, videćemo", rekao je kapiten Novosađana Uroš Elezović.

"Naučili smo dosta iz tih poraza i verujemo da konačno možemo do celog plena", naveo je mladi rukometaš Vojvodine Stefan Ranisavljević.

Meč u sportskom centru na Slanoj bari počinje u 20 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport