Jadran dobio Vojvodinu sjajnom igrom u drugom poluvremenu

U 7. kolu regionalne Triglav lige za vaterpoliste Vojvodina je poražena u Herceg Novom od Jadrana 15:10.
U 7. kolu regionalne Triglav lige za vaterpoliste Vojvodina je poražena u Herceg Novom od Jadrana 15:10.

Iako su gosti na poluvremenu vodili 6:5, Novljani su sjajnom igrom u nastavku opravdali ulogu favorita i sa deset golova u mreži Vitorovića zasluženo uzeli sva tri boda.

Već u prva dva minuta treće deonice Jadran je preokrenuo rezultat golovima Ukropine i Pješivca, a potom je usledila serija grešaka gostiju i Jadran je stekao velika tri gola prednosti. U poslednjoj četvrtini izabranici Vladimira Gojkovića su nastavili u sjajnom ritmu i na isteku četvrtog minuta tog perioda imali su i rekordnih sedam golova prednosti.

Za Novosađane su po tri gola postigli Vasić i Gvozdanović, dva je dao Marić, a po jedan Šiman i Matković.

U okviru iste grupe, Crvena zvezda je savladala Primorac iz Kotora sa 17:10. Jug vodi sa 18 bodova, Zvezda, Mornar i Jadran imaju po 12, Vojvodina 4, Medveščak 3, a Primorac 1 bod.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport