Odbojkaši Vojvodine dočekuju tim Mladog radnika

Odbojkaši Vojvodine NS seme dočekuju ekipu Mladog radnika u sedmom kolu Superlige.

Odbojkaši Vojvodine NS seme dočekuju ekipu Mladog radnika u sedmom kolu Superlige.

Izabranici Strahinje Kozića su apsolutni favoriti u meču sa Požarevljanima.

- Opuštanje i potcenjivanje rivala nije dozvoljeno. Mladi radnik je jedna od najmlađih ekipa u ligi, igra dobro, zna da bude neugodan rival, ali smatram da ishod utakmice najviše zavisi od nas. Ima stvari koje treba da popravljamo i to možemo da radimo i kroz utakmice - rekao je Kozić.

- Ako u našoj igri sve bude funkcionisalo, najpre servis, pa sve ostalo, mislim da problema neće biti oko osvajanja bodova. Za nas je jako važno da nastavimo niz dobrih igara i pobeda - naveo je korektor Dražen Luburić.

Utakmica se igra u subotu, od 18 časova, u Maloj sali Spensa, a ulaz je slobodan.

Mladi radnik biće rival Vojvodini i u četvrtfinalu Kupa Srbije, a te utakmice se igraju 23. decembra u Požarevcu i 26. decembra u Novom Sadu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport