Transparent "Hvala dedi na pobedi" na zgradi SPS-a

Transparent na kojem piše "Hvala dedi na pobedi", poruka posvećena pobednicima u Drugom svetskom ratu, danas je osvanuo na zgradi Socijalističke parije Srbije u Novom Sadu.

 

Transparent na kojem piše "Hvala dedi na pobedi", poruka posvećena pobednicima u Drugom svetskom ratu, danas je osvanuo na zgradi Socijalističke parije Srbije u Novom Sadu.

 

Transparent je istaknut na velikom crvenom platnu koje visi sa krova zgrade.

Pod ovim imenom su već nekoliko puta u gradu organizovane manifestacije posvećene pre svega onima koji su bili žrtve ili su se žrtvovali u Drugom svetskom ratu.

U četvrtak doneta odluka o rehabilitaciji Draže Mihailovića iz 1946. godine, kojom je osuđen na smrt i kojom su mu oduzeta sva građanska prava zbog zločina četničkog pokreta kojim je komandovao.

  • Vesna

    17.05.2015 13:48
    za anonimusa
    Nije ''Slobica'' zapalio Jugoslaviju, vec su cetnici Seselja i Draskovica nastavljali ogavnu politiku svojih dedova. Djincic je i pekao vola na Palama, a posle trazio tri nedelje bombardovanja svoje zemlje.
  • 17.05.2015 10:05
    Apsurdnost da SPS svojata pobedu partizana je kao kada LSV proklamuje da je antifašistička. Vi ste svi sramota svojih dedova i nemate moralno pokriće ni da im se obratite.
  • 17.05.2015 08:48
    Pa SPS je zaslužan za reciklažu Draže. Da njihov Slobica nije zapalio Jugoslaviju ne bi bilo ni povampirenja ove bradate bande. Ovo sa parolama je jadno, kao vraćanje na mesto zločina...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti