Festival narodne radinosti od sutra na Ribljoj pijaci

Manifestacija "Festival narodne radinosti" održaće se od 29. septembra do 5. oktobra na Ribljoj pijaci.
Manifestacija "Festival narodne radinosti" održaće se od 29. septembra do 5. oktobra na Ribljoj pijaci.

Dvanaest izlagača predstaviće tradicionalni srpski vez i druge rukotvorine, a gost festivala je KUD "Svetozar Marković".

Svečano otvaranje manifestacije je u utorak, 29. septembra u 12 časova kada će se prisutnima obratiti direktor "Tržnice" Miloš Tubić.

Manifestaciju organizuju JKP "Tržnica" u saradnji sa udruženjem građana "Vredne ruke Novog Sada".

  • Danica

    28.09.2015 12:27
    Mislim da je ovo lepo i korisno. Vredne žene koje se bave rukotvorinama mogu na ovaj način da zarade i pokažu svoje umeće i kreativnost. S druge strane puno je onih koji vole i cene ručni rad pa će biti u prilici da vide i kupe. Očekujem i volela bih da ovakvih manifestacija bude češće.
  • Uroš

    28.09.2015 10:40
    Stvarno ste mogli i neku lepšu sliku Riblje naći... ona više uopšte ne izgleda tako ružno, pogotovo taj tu deo do trga...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti