FOTO: Demokrate pokušale da uruče maketu autobuske stanice Maji Gojković

Omladinci Demokratske stranke pokušali su da uruče maketu nove autobuske stanice i menicu na 400 miliona dinara predsednici Skupštine Srbije i bivšoj gradonačelnici Novog Sada Maji Gojković ispred Skupštine APV.

Članovi DS pokušali su da priđu Gojkovićevoj uoči njenog sastanka s predsednikom Skupštine APV Ištvanom Pastorom, ali ih je, kako kažu, policija zaustavila.

"Opšte je poznato da je upravo Gojkovićeva glavni vinovnik skandala s izgradnjom nove autobuske stanice koja nikad nije počela s radom, a zbog koje je Grad Novi Sad platio odštet investitoru od 400 miliona dinara", navodi se u saopštenju DS.

Kako je naveo član Kluba DS Aljoša Krajišnik, cilj akcije nije bio da se Maja Gojković ponizi i uvredi, već da se ukaže na činjenicu da "krivci za najveću korupcionašku aferu u istoriji Novog Sada još nisu kažnjeni". Kako napominju u DS, Gojkovićeva je čak napredovala u svom položaju i bori se za novi mandat u politici.

"Zbog te stanice, građani Novog Sada su već platili bezmalo četiri miliona evra, a platiće ko zna još koliko kada ostali sudski sporovi u tom predmetu budu završeni. Simbolika poklona koji smo pripremili za Gojkovićevu je zato više nego očigledna i verujem kako nema nikog u Novom Sadu ko je nije razumeo", rekao je Krajišnik.

O sastanku Pastora i Gojkovićeve čitajte OVDE.

Autor: 021.rs

Foto: 021.rs

  • jomar

    07.03.2016 17:51
    AUTOBUS
    Već znamo koliki su manipulatori DS. Evo, upregli su mlade snage da prave reklamu onom prevarantu što je platio mito da dobije dozvolu za autobusku stanicu i da je izgradi na skroz ne odgovarajućoj lokaciji, daleko od bilo kakvog saobraćaja. Maja je što šta grešila, ali u ovom slučaju je potpuno u pravu, a hohštapler je zaista zaslužio bankrot. To bi bio jedini spas od njegovog siledžiskog nametanja novosadjanima, ali i svima koji bi dolazili u grad autobusima u stanicu bogu iza nogu, bez ikakvih daljih veza. A DS koristi klince, jer stariji koji znaju odakle vetar duva nisu ludi da to podrže. Pokvarenost jedne partije, nadam se da će loše proći na izborima, prema zasluzi.
  • nijenego

    05.03.2016 06:45
    ovo omladina,se zezate vi sa nama, ovo su sine partijski funkcionercici i pijavice na telu ovog jadnog grada i naroda, bednici
  • Drum

    04.03.2016 15:49
    Zanimljivo je to kako je SNS kritikovao DS za neke stvari, a kada je SNS došao na vlast, radi iste te stvari.
    Sada DS kritikuje SNS za stvari koje je i sam DS radio.

    To je ono, oni se kao mrze, kritikuju jedni druge, a mi kao treba da se primimo na te priče...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.