Deo grada ostaje bez grejanja

Zbog radova na vrelovodu, ceo dan neće biti grejanja u delu grada između ulice Novosadskog sajma, Bulevara Jaše Tomića, Bulevara oslobođenja, Hajduk Veljkove i Rumenačke, kao i u Hotelu "Park".

Zbog radova na vrelovodu,  ceo dan neće biti grejanja u delu grada između ulice Novosadskog sajma, Bulevara Jaše Tomića, Bulevara oslobođenja, Hajduk Veljkove i Rumenačke, kao i u Hotelu "Park".

Zbog toga su se stanovi u tom delu juče grejali  pojačano do ponoći, kako bi se ugrejali toliko da temperatura bude zadovoljavajuća dok ne dođe do normalizacije grejanja, saopštavaju iz Toplane. Nakon završetka radova, što se očekuje kasno večeras, grejanje će ponovo biti pojačano, odnosno kao tokom prethodnog dana, sve do ponoći.

Ovim radovima počinje rekonstrukcija Toplane "Sever", a to je najvažniji strateški projekat  Novosadske toplane u poslednjih 10 godina. Ova toplana biće povezana sa Termoelektranom-toplanom Novi Sad, a rekonstrukcija će doprineti kvalitetnijem i sigurnijem grejanju u tom delu grada, uz manju mogućnost da dođe do kvarova, navode u Toplani. Biće rasterećene toplane Jug i Istok koje su do sada radile povećanim kapacitetom.

U Toplani kažu da ova faza rekonstrukcije može da se obavi jedino u toku grejne sezone i da će ovo biti jedini prekid grejanje tokom ovih radova.

  • Smrznuti

    11.02.2011 11:23
    Rekapitulacija grejne sezone
    Toplana se nešto ućutala sa reklamama tipa "SA NAMA NEMA ZIME". Verovatno su letos sa tom reklamom mislili da mogu odagnati zimu sa ovih prostora. Medjutim zima se ipak desila a mi dobro ozebli i pored toplanaškog grejanja "da nam svima bude najbolje". BILO NAM JE OČAJNO a zima još nije prošla i ko zna šta nas još čeka i kakve su nam laži spremljene za serviranje. Do iduće grejne sezone očekujemo privatizaciju Toplane a tada će to društvo razjuriti kao mačke sa j...šta.
  • Simeon

    11.02.2011 06:16
    Svaka slicnost je slucajna
    Napiše Mujo na zidu preduzeća u kojem je radio: - "DIREKTOR JE LUD." Odmah ga uhapsi policija i odvede ga na sud. Sud donese presudu:
    1 godina, 1 mjesec i 1 dan.
    Obrazloţenje:
    - 1 dan zbog napuštanja radnog mjesta
    - 1 mjesec zbog upropaštavanja društvene imovine: ĉetke, farbe, kante itd.
    - 1 godina zbog otkrivanja privredne tajne.
  • @Anonimus

    10.02.2011 18:57
    Имаш брале
    Како не би имао право да изнесеш своје мишљење? То је бар допуштено. Једино у шта нисам сигуран то је да ли је то баш твоје мишљење.Нека буде да јесте.
    А кад већ имаш право да изнесеш своје мишљење како онда објашњаваш ову реченицу: "U Toplani kažu da ova faza rekonstrukcije može da se obavi jedino u toku grejne sezone"?
    Ја ћу искористити своју слободу и тврдити да иза ове тврдње која је дрска, лажна и безобразна стоји истина да је то требало да се уради јесенас. Никакво чудо не би било да је то јесенас и плаћено (а није урађено) па пошто је много штошта постало климаво треба сада то збрзити по савку цену.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti