Nema dogovora Grada i zakupaca trafika

Iako se u pojedinim medijima pojavila informacija da su zakupci trafika postigli dogovor sa vlastima u vezi sa plaćanjem godišnje rente, to se nije dogodilo.
Iako se u pojedinim medijima pojavila informacija da su zakupci trafika postigli dogovor sa vlastima u vezi sa plaćanjem godišnje rente, to se nije dogodilo. Njihov predstavnik, Vojislav Škorić, kaže za naš radio da su se pojedini zakupci sastali sa gradskim čelnicima, ali to je bio nezvaničan i neformalan razgovor.

"Ni naše udruženje kao ni naši predstavnici nisu bili pozvani ni na kakav sastanak. Grupa naših članova jeste razgovarala sa nekim od gradskih čelnika, ali ne kao predstavnici udruženja već kao kolege iz iste partije. Međutim, to je bio neformalan i nezvaničan razgovor", tvrdi Škorić.

On kaže da je na tom razgovoru zakupcima ponuđeno da godišnju rentu plate na 12 mesečnih rata. "Navodna ponuda je da se godišnja renta plati u 12 mesečnih rata što je nešto što je nama bilo ponuđeno još na početku razgovora i na šta mi ne možemo da pristanemo", navodi Škorić.

On dodaje da još računaju na sastanak koji bi trebalo sledeće nedelje da organizuje pokrajinski sekretar za zapošljavanje, Miroslav Vasin, sa predstavnicima gradske vlasti i gradskim ombudsmanom.

Podsećamo, zakupci kioska traže da se ukine godišnja renta koja do sada nije postojala, da im se vrate prava koja su u međuvremenu izgubili, kao i da se rešenja o zakupu izdaju na pet godina.

  • 021

    12.02.2011 18:11
    Istrazite malo
    Rapitajte se kako se grad bez po muke dogovorio sa firmom koja je postavila autobuska stajalista a postavlja i bankomate a tendera niti je bilo niti im je u interesu da ga bude.Proverite da li se na njih odnosi odluka o placanju komunalnih taksi za istaknutu reklamu.Bruka i sramota, ali nicija nije do zore gorela.
  • 11.02.2011 18:35
    Dobro, zakupci negoduju, ajd da i to razumem, ali niko ne kaze o visini zakupa,objavite pa da se vidi da li zakupci s pravom negoduju ili ne

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti