Vandalizam učestala pojava u Novom Sadu

Još jedan slučaj vandalizma dogodio se tokom protekle dve noći kada su nepoznati počinioci uništili sedam korpi za otpatke u Limanskom parku.
Još jedan slučaj vandalizma dogodio se tokom protekle dve noći kada su nepoznati počinioci uništili sedam korpi za otpatke u Limanskom parku.

U pitanju su korpe koje su postavljene prilikom rekonstrukcije dela parka prema raskrsnici Bulevara oslobođenja i ulice Narodnog fronta.

Osim što su napravili materijalnu štetu, vandali su razbacali smeće po velikoj površini parka, tako da je juče ujutro deo grada kod mosta "Sloboda" i kod NIS-ove zgrade osvanuo prekriven đubretom.

Iz "Zelenila" podsećaju daje ovo samo jedan u nizu vandalizama: razlupane i uništene žardinjere u samom centru grada, uništavanje cvetnih valjaka, mobilijara u Dunavskom parku, travnjaka, krađe cveća iz cvetnih gredica, štete na kopriviću koji je zaštićen kao najstarije drvo u gradu, lomljenja mladih sadnica, uništavanja ukrasnog šiblja u Partizanskoj ulici...U ovom preduzeću apeluju na građane da čuvaju ono što je njihovo i što svi plaćamo iz svog džepa.

  • ns

    13.02.2011 20:17
    CBH
    Opravdajte plaćanje video nadzora kroz račun informatike i pohapsite ovu klinčadiju pa da mi ne bude žao što svaki mesec plaćam i ovu stavku.
  • h1n1

    13.02.2011 12:26
    gde ste glasači DS i LSV
    zbog vas plaćamo kamere koje nesluže ničemu osim da gledaju devojke u minićima kako ručno zadovoljavaju muški deo populacije, a i Pajtić ništa više ne otvara otkad su mu ukinuli pravo da postavi tablu sa svojim imenom.
  • milojko

    12.02.2011 12:34
    naša policija
    Da li i komunalna policija štrajkuje,pošto nema puno vajde od njih?Policijo,da pošteno radite svoj posao,i građani bi imali razumevanja za vaš štrajk!Gde su pozornici,koji peške obilaze delove grada novoga Sada?Da,zavaljujem dačiću na otvaranju stanice policije na Novom naselju!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti