"Istine i zablude o samobustvu" na fakultetima

Centar "Srce" će povodom 20 godina rada, na nekoliko novosadskih fakulteta u petak organizovati tribine na temu "Istine i zablude o samoubistvu".
Centar "Srce" će povodom 20 godina rada, na nekoliko novosadskih fakulteta u petak organizovati tribine na temu "Istine i zablude o samoubistvu".

Stopa suicida u Srbiji izuzetno je visoka, a kako su mladi rizična grupa, cilj volontera Centra je da im pruže podršku, ali prošire razumevanje za osobe koje razmišljaju o samoubistvu, navodi se u saopštenju Centra "Srce".

Za podne su zakazane tribine na Ekonomskom i Pravnom fakultetu, a za 13 časova na Tehnološkom. Pola sata kasnije biće održana tribina na Fakultetu tehničkih nauka, u 15 časova na Akademiji umetnosti, a u 16 sati na Filozofskom fakultetu.

Centar "Srce", koji se bavi pružanjem emotivne podrške osobama u krizi i prevencijom suicida, može se kontaktirati svakog dana od 14 do 23 sata, putem telefona na broj: 0800-300-303, kao i putem elektronske pošte na adresi: vanja@centarsrce.org. (D.S.)

  • 20.05.2011 00:50
    Sretno vam bilo!!! Al' suicidal zaheva mnogo, mnogo vise, licno vise, sa odnosom sa suicidalno osobom.



Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti