Raskošan vatromet i Zvonko Bogdan za vek postojanja Štranda

Petominutnim vatrometom dok je Zvonko Bogdan pevao o Novom Sadu sinoć je proslavljen stoti rođendan Štranda.
Petominutnim vatrometom dok je Zvonko Bogdan pevao o Novom Sadu sinoć je proslavljen stoti rođendan Štranda.

Na centralnom platou okupilo se više hiljada građana koji su imali priliku da vide nastup Miše Blizanca i hora "Ison" koji okuplja decu iz škole "Milan Petrović", potom beogradskog tv voditelja Ivanovića, Zvonka Bogdana i na kraju bend "Frajle". Jedini neprijatan trenutak sinoć je bio kada je Bogdan pozvao Novosađane da aplauzom pozdrave gradonačelnika Igora Pavličića, ali je plato ostao skoro potpuno nem. Čuo se tek pokoji aplauz onih kojima je verovatno bilo neprijatno da se ne odazovu pozivu čuvenog vojvođanskog muzičara.

Prethodno je na Štrandu otvorena i manifestacija "Novosadsko dečije leto" koja će trajati do kraja avgusta.

Danas program počinje u 21 čas, a nastupaju "Ortodoks kelts", "Ateist rep", "Blok aut" i "Veliki prezir". Zbog proslave jubileja novosadskog kupališta ulaz se neće naplaćivati do kraja nedelje.

  • Cila

    22.06.2011 19:49
    Koliko li je godina je Zvonku?
  • Zeljka

    22.06.2011 19:41
    Probudite zaspalo dete u sebi - biće vam lepše!
    Da li je moguće da toliko gunđate? Zar su vam životi toliko loši, pa ste počeli da mrzite i muziku? Ne valja vam kada plačete, a ne želite da se radujete, pa šta vi želite gospodo? Svetu se ne može ugoditi, pa neka se taj svet jede:-) A mi kojima je bilo lepo ovih večeri, koji smo se družili i pevali i sa Zvonkom i sa Aeistima i svima ostalima, ne treba ni da se trudimo da objasnimo šta to mrgudi propuštaju. Šteta što nije trajalo duže. O EXIT-u se takođe sve i svašta pričalo i priča, ali "psi laju a karavani prolaze"!
  • onomad

    22.06.2011 16:48
    rekao Djindjić Koštunici
    Ako vam se spava, idite pa spavajte. Svuda u svetu da je proslava 100 godina gradske plaže bila bi celovečernja/celonoćna fešta. Pošto Jelen pivo finansira manifestaciju i ne daju se pare iz mog džepa, ja kao gradjanin nemam ništa protiv. Prvo veče sam bio, sinoć sam slušao iz kreveta i nije mi smetalo. A to svidja mi se ovaj il mi se ne svidja to je subjektivna stvar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti