Radovi završeni, voda stiže

Novosadski vodovodni sistem se lagano puni vodom, a većina delova grada bi trebalo da dobije vodu u narednim minutima.

Novosadski vodovodni sistem se lagano puni vodom, a većina delova grada bi trebalo da dobije vodu u narednim minutima.

Radovi na rekonstrukciji trafo stanice kod Fabrike vode su završeni a oko 20 sati je počela distribucija vode za piće za Bačku stranu, kaže za Radio 021 portparol "Vodovoda", Davor Santrač.

Očekuje se da pritisak lagano nastavi da raste, a prevelika potrošnja u momentima kada voda. Sremska strana grada će dobiti vodu nekoliko sati nakon Bačke.

Santrač kaže da je prethodne večeri Novi Sad trošio rekordne količie vode. Zbog zahvatanja rezervi, Novosađani su u sekundi trošili 1500 litara,dok redovna potrošnja u ovo doba godine iznosi od 1000 - 1100 l/s.

  • Tiberius

    22.06.2011 14:57
    samo bih priupitao zasto minusi mojem prethodnom komentaru? samo vas informisem kako je bilo, daleko bilo da likujem ili tako nesto. imao sam srece, sta da radim. ako ce vam biti lakse ceo dan sam bio u sremu gde nije bilo vode.
  • Ja

    22.06.2011 12:24
    Nije bitno
    Nije bitno ko je na vlasti da li vojvodjanska da li neka druga stranka bolje biti nece a i vode biti nece. Nema nama pomoci.Vidim ima tu i neki Passat cc verovatno za direktora. Nista cudno i direktor JKP Put vozi novu insigniju a radnici ne primaju putne troskove.Slicno je i u ostalim JKP.
    Sve je to demokratija.Moze im se kad i dozvoljavamo. Inace Passat CC do 200 stize bez problema a ide i do 250.
  • Tiberius

    22.06.2011 06:41
    na bulevaru bilo vode ceo dan a kako cujem od matoraca i na limanu 2 takodje. malo je zamucena ali jedva primetno, znalo je da bude i mnogo gore.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti