FOTO: Masarikova privremeno jednosmerna

Masarikova ulica od danas je postala jednosmerna i takav režim saobraćaja primenjivaće se sve do završetka radova na rekonstrukciji vodovodne mreže.

Masarikova ulica od danas je postala jednosmerna i takav režim saobraćaja primenjivaće se sve do završetka radova na rekonstrukciji vodovodne mreže. Ulazak u Masarikovu dozvoljen je i iz Ulice Vuka Karadžića i sa raskrsnice Upenske i Njegoševe.

U preduzeću "Graditelj NS", koje je izvođač radova, kažu da bi u naredne dve nedelje trebalo da počne popravka vodovodne i kanalizacione mreže u Pašićevoj, koja će se realizovati u tri faze, kako bi se donekle omogućio prolazak vozila kroz taj deo grada.

  • gt

    06.08.2011 07:51
    Mogao bi, s obzirom da su na trećoj slici sva sem jednih kola nepropisno parkirana!
  • Pešak

    05.08.2011 15:01
    A hoće li i ovde, kao u Šafarikovoj, JKP Parking Servis da naplaćuje parkiranje u zatvorenoj ulici?

    http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/FOTO-Placaju-parking-jer-ne-mogu-do-svojih-garaza.html
  • ns

    05.08.2011 12:39
    a na drugoj slici od dole dačija tera u zabranjenom smeru :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti