Radio kafe u 5 lokala sa najlepšom baštom

Radio kafe našao se među pet ugostiteljskih objekata koji, po mišljenju Novosađana i samih ugostitelja, imaju najlepšu baštu u gradu.
Radio kafe našao se među pet ugostiteljskih objekata koji, po mišljenju Novosađana i samih ugostitelja, imaju najlepšu baštu u gradu.

Prema mišljenju pejzažnih arhitekata, za osvajanje epiteta lokala sa najlepšom baštom, od presudne važnosti je ispunjavanje određenih kriterijuma kao što su opšti izgled, položaj, boja i stil bašte, vrsta i ambijent u kojem se nalazi. Ugostitelji su saglasni u oceni da letnja bašta mora da ima prirodnu hladovimu, letnji aranžman, kvalitetnu garnituru i vrhunsku uslugu, koja će je odvojiti od drugih.

Osim Radio kafea u "Top 5" su ušli kafe-poslastičarnica Vremeplov, restoran Terasa, pivnica Gusan i kafić Fićkić.

Radio kafe nalazi se u Miletićevoj 45, a u čarima njegove bašte možete uživati radnim danom od 7.30 do 23 časa i vikendom od 7.30 do jedan sat posle ponoći.
  • DJP

    07.08.2011 07:53
    Cestitke!
    Sve cestitke radio kafeu. Samo ne znam sta Gusan radi medju ovih 5. Imaju bastu kao bastu, nista posebno.
  • Uncut

    06.08.2011 20:52
    Najsladji srk kafe mi je kod vas... :)
  • p

    06.08.2011 20:31
    cestitke
    pozdrav bobi, sibici i ekipi, hvala za bas posebno mesto u nasem gradu !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti