Bogaroški: Neću da budem jedini s dve funkcije

Direktor novosadskog Gradskog saobraćajnog preduzeća, Branislav Bogaroški, podneo je ostavku na mesto poslanika u Skupštini Vojvodine, iako je ranije dobio saglasnost Agencije za borbu protiv korupcije za obavljanje dve funkcije.  
Direktor novosadskog Gradskog saobraćajnog preduzeća, Branislav Bogaroški, podneo je ostavku na mesto poslanika u Skupštini Vojvodine, iako je ranije dobio saglasnost Agencije za borbu protiv korupcije za obavljanje dve funkcije.

Bogaroški kaže da je ipak zadržao samo mesto direktora, jer je shvatio da ne želi da bude jedini poslanik u Skupštini Vojvodine koji će obavljati dve funkcije. Osim direktora Gradskog saobraćajnog, duple funkcije od gradskih funkcionera imaju još i direktori Lisja i Zavoda za izgradnju grada, Srboljub Bubnjević i Borislav Novaković, a gradonačelnik Igor Pavličić kaže da će oni najverovatnije zadržati poslanička, umesto direktorskih mesta.

To će biti ozvaničeno na sednici Skupštine grada u petak, a plan je da se umesto njih postave vršioci dužnosti, iz redova najbližih saradnika Borislava Novakovića i Srboljuba Bubnjevića. Pavličić za "Blic" kaže da veruje da obezglavljena preduzeća pred kraj mandata neće loše uticati na funkcionisanje grada.

Podsetimo da je i sam gradonačelnik Igor Pavličić podneo ostavku na mesto poslanika u Skupštini Vojvodine, te da sa mesta člana Gradskog veća odlazi Milan Đukić, koji je zadržao poslanički mandat.

  • boba n

    26.09.2011 21:19
    neće biti da je zarad štednje i oštenja...
    Mladjani Bogaroški je tražio objašnjenje Agencije PRE NEGO ŠTO JE POSTAO DIREKTOR GSP-a!!!
    A zašto se odrekao velikih primanja iz Skupštine - pa zato ŠTO SU PROVIZIJE NA TENDERIMA DALEKO VEĆE U EVRIMA I NEBI TOLIKU SVOTU ZARADIO ZA TAKO KRATKO VREME DO NOVIH IZBORA.
    Narode, osvesti se malo, on pošten a doveo šeficu sa SPENSA sa početkom rada U GSP od 2. JANUARA U DRŽAVNI PRAZNIK I U DŽEPU 1.100.000 DIN.OTPREMNINE TEHNOLOŠKOG VIŠKA i TO VAM JE POŠTEN ČOVEK???
  • Giovani di Stefano

    23.09.2011 05:30
    Alo mangupe da nisu tu funkciju zadržao zbog TEMDERA?
  • Zoran021

    22.09.2011 21:49
    superljudi
    Koji su ovi superljudi ,sve renesansni sa više funkcija i koji su u stanju da obavljaju više poslova odjednom!Izgleda da je veća plata u GSP nego u banovini!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti