VIDEO: Novosađanin pokušava da pobegne sa "pauka"

Nakon objavljivanja snimka gde vozač automobila novosadskih registarskih oznaka pokušava da pobegne sa beogradskog "pauka", u "Parking servisu" kažu da takvih primera nije bilo u Novom Sadu.
Nakon objavljivanja snimka gde vozač automobila novosadskih registarskih oznaka divlja u Beogradu pokušavajući da pobegne "pauku" koji je već počeo sa podizanjem, u novosadskom "Parking servisu" kažu da tako ekstremnih primera ogorčenosti građana nije bilo u vojvođanskoj prestonici.

Kako za 021 kaže portparolka tog preduzeća Jasna Kovčin, Novosađanin sa snimka je čist primer bahatog vozača. "Zaista nismo imali ovakve, da nazovem, ekscentrične primere u Novom Sadu. Ovo je očigledan primer jednog neracionalnog i bahatog ponašanja kakvih mi nismo imali", navodi portparolka "Parking servisa".

Prema njenim rečima, često se dešava da građani budu besni na radnike ovog preduzeća koji izađu na teren kako bi zaplenili nepropisno parkirano vozilo, međutim, ekstremnih primera nezadovoljstva poput aktera snimka - u Novom Sadu nije bilo.

"Naravno, ljudi budu nervozni i besni kada se nađu u situaciji da vide kako im "pauk" uklanja vozilo, ali nekih većih sukoba ili fizičke konfrontacije sa radnicima "Parking servisa" zaista nije bilo u našoj evidenciji", navodi Kovčinova.

Kako saopštavaju iz beogradskog "Parking servisa", incident se desio u noći između 29. i 30. oktobra, na uglu ulica Kapetan Mišine i Strahinjića bana. U saopštenju se navodi da je mladić koji je upao u vozilo koje je podizao "pauk" i stisnuo papučicu za gas bio u alkoholisanom stanju, i nakon incidenta je priveden u policijsku stanicu Stari grad. (M.Sovilj)

  • @Goran

    10.11.2011 21:20
    U pravu si "... prica ima i drugi kraj". To je trebao biti fazon, zar ne?
  • kitnikez

    10.11.2011 07:56
    i mene od svega nervira najvise to cerekanje...."ovaj je bog", "ovog treba slaviti"... to je bahatije i od bahatog pijanog vozaca i od bahatih paukovaca.... kako nekoga to zabavlja? ne znas ko je gori od koga. bljak!
  • Миле

    09.11.2011 07:33
    Не знам да ли је новосадски церекати се али 'смех' који се чује на почетку снимка је кретенски.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti