Čanak jedini kandidat za predsednika LSV na sutrašnjem kongresu

Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) održaće sutra u Novom Sadu deveti kongres stranke, a jedini kandidat za njenog predsednika je Nenad Čanak, koji je predsednik LSV-a od osnivanja 1990. godine.

Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) održaće sutra u Novom Sadu deveti kongres stranke, a jedini kandidat za njenog predsednika je Nenad Čanak, koji je predsednik LSV-a od osnivanja 1990. godine.

Do pre mesec dana, kandidat za predsednika LSV je bio i Emil Fejzulahi, koji je, kao i Čanak, zatražio podršku od lokalnih odbora LSV.

Po statutu stranke, predviđeno je da kandidat koji želi da učestvuje na izborima za predsednika mora da dobije podršku najmanje trećine lokalnih odbora ili jedne trećine stalnog sastava Glavnog odbora.

Čanak je dobio podršku 37 odbora LSV-a, a usvojena je i lista od šest kandidata za tri potpredsednička mesta. Kandidati su Branislav Bogaroški, Aleksandar Jovanović, Đorđe Stojšić, Olena Papuga, Tibor Vaš i Maja Timotijević.

Na kongresu će se o izboru najviših stranačkih funkcionera izjasniti 1.271 delegat.

  • 07.12.2012 17:33
    Zli
    Ne trebaju Ligi plakati, Liga je za plakati :)
  • Seljan

    07.12.2012 15:53
    Koja je ovo Megaseljana od grada,drzave,drustva,politickih partija,pa nema gorih od nas...
  • ns

    07.12.2012 14:25
    volem ovaj narod što misli da je sve samo ono što se vidi. to kol'ko reality razni i kafanske tuče negativno utiču na rejting i reputaciju partije nije ni najmanji deo onog koliko pozitivnog u svakom smislu isti donosi, da vidim fejzulahija u briselu i vašingtonu kako štapom otvara vrata. a još smešnije je što ovo kritikuju oni koji posle mega grđenja ratnog i polaganja četničkih zakletvi svoga prvog čoveka predlažu i stavljaju za predesdnika države, kako ono beše "pozdravite đinđića i recite mu da je i tito pred smrt imao problema sa nogom"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti