Direktor "Stana" podneo ostavku

Direktor JKP "Stan" Ljubomir Stanišić podneo je danas neopozivu ostavku na ovu funkciju.
Direktor JKP "Stan" Ljubomir Stanišić podneo je danas neopozivu ostavku na ovu funkciju. Prema njegovim rečima, na ovaj korak se odlučio zbog teške finansijske situacije u ovom javnom preduzeću.

"Bez obzira na napore koje grad ulaže ne bi li ovo preduzeće stalo na noge, svakog meseca postoji problem tekuće likvidnosti, koja dovodi u pitanje funkcionisanje firme i isplaćivanje zarada zaposlenima", navodi Stanišić, inače funkcioner Srpskog pokreta obnove.

On dodaje da je "učinio sve što je mogao" da se stanje popravi, a sada želi da rukovođenje firmom prepusti "nekom ko može više da učini od njega".

JKP "Stan" je preduzeće koje je postalo poznato po čestim ostavkama direktora, koji su listom kao obrazloženje za svoje ostavke navodili teško stanje u firmi. (M.S. - miodrag@021.rs)

  • Matija

    15.03.2013 10:23
    123
    Partijsko zapošljavanje i korupcija su skroz uništili preduzeće.
  • Drug

    15.03.2013 08:17
    Fjutog siti
    U kucicu...
  • mica

    15.03.2013 07:45
    roblemi u JKP Stanu su poceli mnogo, mnnogo, mnnogo pre ovog direktora.....i da dodje bilo ko, nece popraviti stanje.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti