Vučević podržao dežurne novosadske službe

Policijska uprava Novi Sad, Vatrogasna jedinica i Služba hitne pomoći radile su jačim intenzitetom i u većoj pripravnosti u prvoj novogodišnjoj noći u cilju očuvanja opšte bezbednosti svih građana.
Policijska uprava Novi Sad, Vatrogasna jedinica i Služba hitne pomoći radile su jačim intenzitetom i u većoj pripravnosti u prvoj novogodišnjoj noći u cilju očuvanja opšte bezbednosti svih građana.

Ove službe je nakon ponoći obišao gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i pružio im podršku u radu. On je, zajedno sa načelnikom Južnobačkog upravnog okruga Zoranom Miloševićem obišao policajce u objektu dežurnog operativnog centra i tom prilikom im se zahvalio na požrtvovanosti i angažovanosti u toku praznika.

"Raduje me činjenica što se Policija odlično organizovala u tokom prazničnih dana, kada je svakako pojačan rizik od narušavanja bezbednosti. Novosadska policija i ove godine spremno dočekuje praznike, a određen je dovoljan broj policajaca koji se brine o bezbednosti građana na Trgu slobode u novogodišnjoj noći. Dakle, tokom novogodišnjih praznika policija će raditi pojačanim intenzitetom, a pripadnici policije koji patroliraju gradom i sprovode pojačane kontrole, dodatno ulivaju sigurnost u cilju veće bezbednosti naših sugrađana", rekao je Vučević.

Nakon obilaska Policijske uprave Novi Sad, gradonačelnik se uputio u Vatrogasnu brigadu, gde je razgovarao sa vatrogascima koji su preneli utiske o relativno mirnoj noći u Novom Sadu, bez većih intervencija. Nakon vatrogasne brigade, gradonačelnik je posetio Zavod za hitnu medicinsku pomoć u Vršačkoj ulici gde ga je dočekao direktor Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Bogdan Živanović.

On je razgovarao sa zaposlenima u Zavodu i čestitavši im praznike, poželeo što manje intervencija u toku noći i predstojećih prazničnih dana.

Vučević je tokom noći obišao i postrojenje Zapad JKP "Novosadske toplane" u društvu direktora preduzeća Dobrosava Arsovića, kako bi se uverio da grejanje služi sve Novosađane.

"Toplana" je spremno dočekala zahlađenje i pripremila se za hladni talas, tako da će raditi dnevno-noćnim režimom rada, što znači da će se toplotna energija isporučivati  kontinuirano 24 časa. Direktor preduzeća Dobrosav Arsović rekao je da je da su pre nekoliko dana izvršeni radovi na priključenju daljinskog sistema grejanja "Novosadske toplane" na TE-TO Novi Sad, a da su sve toplane u daljinskom sistemu u funkciji i da rade po redovnom režimu rada u skladu sa spoljnim temperaturama. Toplotna energija za pripremu tople potrošne vode isporučuje se kontinuirano 24 sata.

"Nema većeg zadovoljstva od činjenice da novogodišnja noć u Novom Sadu protiče mirno i bez većih problema. Ovde smo kako bismo ukazali pažnju i izrazili poštovanje prema našim sugrađanima koji su ove noći na svojim radnim mestima i koji brinu o našoj bezbednosti i našem zdravlju", rekao je Vučević.

  • policajac,vatrogasac,zdr.radni

    02.01.2015 16:25
    sprdnja
    Sada nam je stvarno mnogo lakse da radimo za praznike kada znamo da neko misli na nas.Gradonacelnik je odvojio 1 h da nas obidje a sto smo mi odvojeni od porodica,sto nam je smanjena ionako mala plata,sto je uveo teror i diskriminaciju,sto smo gladni,bedni i siromasni...MI smo radili UVEK i uvek cemo i raditi ali to nikakve veze nema sa vama,jer mi radimo za gradjane a za koga ili za cega vi radite.Ovim vam izrazavamo nasu najiskreniju zahvalnost na recima podrske,pokusacemo od tih reci da platimo racune,porez,potrosacku korpu a ako nesto ostane rado cemo dati deci.
  • 02.01.2015 12:12
    Vatrogasac
    Lep gest Gradonacelnice i hvala.
  • e dobro je

    02.01.2015 08:56
    Sve je radilo kako treba, a i da nije, proradilo bi. Milos bi gasio pozare, reanimirao, operisao, i duvao vruce umesto radijatora. Pocinjem da mislim da je omnipotencija zarazna magija, izgleda se siri sa velikog vodje i na druge lepotane. Sarkazam na stranu, mene je malo sramota umesto njega zbog ovakvog pateticnog samoreklamerskog teksta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Četvrti Festival l(j)udila u Novom Sadu

Psihološki centar za mentalno zdravlje u zajednici "MentalHub" organizuje četvrti po redu Festival L(j)udila povodom Svetskog dana shizofrenije, od 24. do 26. maja.