Partizan protiv Armanija za TOP 16

Trener košarkaša Partizana Vlada Jovanović rekao je da je ponosan što će ekipa u četvrtak imati priliku da pred svojim navijačima izbori plasman u TOP 16 fazu Evrolige i da veruje da će energija sa tribina nositi crno-bele do trijumfa.

Trener košarkaša Partizana Vlada Jovanović rekao je da je ponosan što će ekipa u četvrtak imati priliku da pred svojim navijačima izbori plasman u TOP 16 fazu Evrolige i da veruje da će energija sa tribina nositi crno-bele do trijumfa.

"Ovo je mlada i neafirmisana ekipa, koja će u četvrtak imati priliku da izbori plasman u TOP 16 iz, kako ste je vi novinari nazvali, grupe smrti. Ja sam ponosan na takvu situaciju", rekao je Jovanović. "Utakmica nosi veliki ulog, ali ne smemo da podlegnemo pritisku. Svi bismo oberučke prihvatili da nam je neko pre početka sezone ponudio da o plasmanu u narednu rundu odlučujemo u poslednjem kolu pred svojom publikom", dodao je Jovanović.

Košarkaši Partizana pobedili su sa četiri poene razlike u Milanu (69:65), što znači da bi crno-beli i porazom manjim od tri razlike otišli u TOP 16. Partizan je u dosadašnjem delu Evrolige ostvario četiri pobede i pet poraza, a Armani ima trijumf manje. Utakmica 10. kola C grupe Evrolige Partizan - Armani igra se u četvrtak od 20.45 sati u Pioniru.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Košarka

Dušan Ivković ličnost godine

Legendarni srpski i jugoslovenski košarkaški trener Dušan Ivković izabran je za ličnost godine Nedeljnika i godišnjaka Njujork tajmsa Turning Points.

Štimac se oprostio od reprezentacije

Vladimir Štimac, doskorašnji reprezentativac Srbije, oprostio se od nacionalnog dresa, poručivši da je malo teško utakmicu posmatrati sa strane.

Slovenija u finalu Evrobasketa

Košarkaška reprezentacija Slovenije plasirala se u finale Evropskog prvenstva, pošto je večeras u polufinalu pobedila Španiju sa ubedljivih 92:72 (25:19, 24:26, 24:12, 19:15).