Đoković možda ne igra sa Indijom?

Novak Đoković će se priključiti Dejvis kup reprezentaciji Srbije za meč sa Indijom, ali još nije odlučeno da li će igrati.
Novak Đoković će se priključiti Dejvis kup reprezentaciji Srbije za meč sa Indijom, ali još nije odlučeno da li će igrati.

To je posle prvog treninga u Novom Sadu, potvrdio selektor Bogdan Obradović. "Novak je uvek željan igre, u sjajnoj je formi i u velikom jurišu na 'broj jedan', što svima nama mnogo znači. Jer, to bi promenilo tenis u našoj zemlji. Mnogo energije je uložio, ove sezone meč nije izgubio i mogli bismo da ga poštedimo. U svakom slučaju, biće sa nama u Novom Sadu, igrao ne igrao", rekao je Obradović.

Naš selektor zadovoljan je podlogom i uslovima koje pruža Spens.

"Podloga je srednje brza, baš kakvu smo tražili. Lopta ima bolji odskok nego u Areni i sveukupno su nam bolji uslovi. Očekujemo punu dvoranu, s obzirom na to da je Novi Sad sportski grad s bogatom tradicijom ", izjavio je Obradović.

Podsećamo, meč Srbija - Indija igra se narednog vikenda. Srbija će prvi put igrati sa nekim kao pobednik ovog takmičenja. Meč se igra od petka do nedelje u velikoj dvorani SPENS-a, a žreb će se obaviti u četvrtak u podne u Gradskoj kući u Novom Sadu.

  • bojler

    01.03.2011 20:47
    ok

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Tenis

Francuzi osvojili Dejvis kup

Teniska reprezentacija Francuske 10. put osvojila je trofej Dejvis kupa pobedom nad Belgijom ukupnim rezultatom 3:2.

VIDEO: ATP se izvinio zbog provokativne ceremonije žreba

Organizacija ATP izvinila se teniskoj i sportskoj javnosti zbog provokativnog nastupa devojaka modela tokom žreba za premijerni turnir "Naredne generacije", na kojem će predstojeće nedelje u Milanu učestvovati osam najboljih igrača mlađih od 21 godine.

Aleksandra Krunić bez titule u Guangdžouu

Aleksandra Krunić nije uspela da osvoji titulu na turniru u kineskom Guangdžouu, pošto je danas u finalu izgubila od domaće igračice Šuai Žang u tri seta 6:2, 3:6, 6:2.