Trijumf i novi rekord Đokovića u Montrealu

Novak Đoković je osvojio Masters u Montrealu pobedivši u finalu Amerikanca Mardija Fiša sa 6:2, 3:6, 6:4.
Novak Đoković je osvojio Masters u Montrealu pobedivši u finalu Amerikanca Mardija Fiša sa 6:2, 3:6, 6:4.

Najbolji teniser sveta je prvi set prelomio u petom gemu kada je prvi put oduzeo servis protivniku, a potom to učinio još jednom i lako dobio 6:2. S druge strane, Fiš nikako nije uspevao da iskoristi svoje prilike, a u prvom setu imao je čak pet mogućnosti za brejk. U drugom pada koncentracija Novaku, Fiš dolazi do brejka u petom gemu i potom još jednog za 6:3. U četvrtom Đoković uzima servis protivniku za 3:2 bez izgubljenog poena, dovoljno za konačnu pobedu.

Njemu je ovo deveta titulu u sezoni, peta uzastopna na turnirima Masters serije, što do sada niko nije uspeo. Takođe, u 2011. godini Novak je osvojio devet titula izgubivši svega jedan meč u 54. odigrana susreta, uključujući i Dejvis kup. Pobedio ga je samo Federer u polufinalu Rolan Garosa.

Inače, protiv Fiša je trijumfovao u svih dosadašnjih sedam mečeva.

U ponedeljak već počinje turnir u Sinsinatiju, a 29. avgusta u Njujorku poslednji gren slem ove godine, Otvoreno prvenstvo SAD.
  • Radenko

    16.08.2011 10:47
    @lala
    Evo kako jedan Crv koji nista ne vredi nije uspeo u zivotu zove jednog od najboljih sportista na svetu "kurta i murta"ha ha zemljo otvori se
  • eh

    15.08.2011 07:15
    lallo!
    To nikada nije bila ideja, već je objavljeno na jednom sajtu gde se objavljuju samo smešne izmišljene vesti šale radi. Znaš, nešto kao radio 021!
  • dem

    15.08.2011 06:23
    Srbija jedino vredi kroz Noleta.
    Bravo Nole!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Tenis

Francuzi osvojili Dejvis kup

Teniska reprezentacija Francuske 10. put osvojila je trofej Dejvis kupa pobedom nad Belgijom ukupnim rezultatom 3:2.

VIDEO: ATP se izvinio zbog provokativne ceremonije žreba

Organizacija ATP izvinila se teniskoj i sportskoj javnosti zbog provokativnog nastupa devojaka modela tokom žreba za premijerni turnir "Naredne generacije", na kojem će predstojeće nedelje u Milanu učestvovati osam najboljih igrača mlađih od 21 godine.

Aleksandra Krunić bez titule u Guangdžouu

Aleksandra Krunić nije uspela da osvoji titulu na turniru u kineskom Guangdžouu, pošto je danas u finalu izgubila od domaće igračice Šuai Žang u tri seta 6:2, 3:6, 6:2.