Jelena bolja od Kineskinje

Najbolja srpska teniserka Jelena Janković savladala je Kineskinju Đije Ženg sa 4:6, 6:3, 6:1 u drugom kolu Mastersa u Sinsinatiju.
Najbolja srpska teniserka Jelena Janković savladala je Kineskinju Đije Ženg sa 4:6, 6:3, 6:1 u drugom kolu Mastersa u Sinsinatiju.

Jelena je bila bolja sve do sedmog gema (4:2) i činilo se da će lako privesti kraju ovaj deo igre, a onda je Kineskinja fantastičnom igrom preokrenula tok meča za 6:4. Međutim, u drugom setu stvari su polako počele da dolaze na svoje mesto. Jelena je primirila igru, skocentrisala se na čitanje poteza protivnice i ubrzala je kretanje pošto je i tu škripalo u prvom setu. Povela je Jelena sa 3:0 u drugom setu i uspela je da održi lepu prednost do samog kraja.

Jelena će u osmini finala igrati sa Italijankom Frančeskom Skjavone.

  • posmatrac

    18.08.2011 04:20
    kakav je to naslov?
    Zasto sve stavljate- prevodite u nacionalizam? Jelena bolja od kineskinje:))Pa sada ako hocemo i mozemo da analiziramo ta doticna kineskinja koja je izgubila od JJ je nova kineska nada.Ko stoji iza nase JJ? Niko, ama bas niko osim nas koji gledamo meceve i drzimo sipke za svaki odigrani gem. Kada vasi novinari nauce osnovna pravila ponasanja i pisanja onda necete dobijati ovakve komentare!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Tenis

Francuzi osvojili Dejvis kup

Teniska reprezentacija Francuske 10. put osvojila je trofej Dejvis kupa pobedom nad Belgijom ukupnim rezultatom 3:2.

VIDEO: ATP se izvinio zbog provokativne ceremonije žreba

Organizacija ATP izvinila se teniskoj i sportskoj javnosti zbog provokativnog nastupa devojaka modela tokom žreba za premijerni turnir "Naredne generacije", na kojem će predstojeće nedelje u Milanu učestvovati osam najboljih igrača mlađih od 21 godine.

Aleksandra Krunić bez titule u Guangdžouu

Aleksandra Krunić nije uspela da osvoji titulu na turniru u kineskom Guangdžouu, pošto je danas u finalu izgubila od domaće igračice Šuai Žang u tri seta 6:2, 3:6, 6:2.