Jeremić na čelu Teniskog saveza?

Sportski žurnal piše danas da će ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić biti novi predsednik Teniskog saveza Srbije (TSS).

Sportski žurnal piše danas da će ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić biti novi predsednik Teniskog saveza Srbije (TSS).

Predsednik Teniskog saveza Vojvodine Milan Jerinkić je izjavio da je na sednici Skupštine TSS, održanoj u ponedeljak, pripremljen kompromis u interesu tenisa i da više neće biti dve struje u savezu. Upitan šta to konkretno znači, Jerinkić je odgovorio: "Između polufinala i finala Dejvis kupa za predsednika dolazi Vuk Jeremić". Jeremić je predsednik Unije teniskih profesionalaca Srbije.

U najnovijoj podeli karata, piše Žurnal, aktuelnom predsedniku saveza Slobodanu Živojinoviću će pripasti uloga počasnog predsednika. Živojinović je, odgovarajući na pitanje da li je tačno da je postignut dogovor da na njegovo mesto dođe Jeremić, rekao da je sve što je do sada radio i što će ubuduće raditi u interesu tenisa i za dobrobit sporta. "Važno je da je uspostavljena pozitivna atmosfera, radićemo sve što je dobro za unapređenje belog sporta u zemlji i svetu", izjavio je Živojinović.

  • neko

    26.08.2011 19:58
    koaj su ovo sranja
    jao neverujem da se tolika stoka trpa tamo gde im nije mesto
    prvo noletov tata
    lepo je sve to sto mu je sin uspesan ali covek nema veze sa tenisom a sad i ovaj kreten
    ja se licno bavim tenisom i prosli predsednik TSS-a je bio mnogo bolji
  • 23.08.2011 13:47
    http://www.njuz.net/tag/vuk-jeremic/
  • ...

    23.08.2011 13:29
    @radenko
    ...to sto je stekao diplomu iz oblasti mikrobiologije ( ako se dobro secam) na cambridge univerzitetu je za svako postovanje. i ja to postujem.
    problem je sto ga to ne kvalifikuje da bude ministar inostranih poslova, niti predsednik teniskog saveza. smatram da nije dobar na poziciji na kojoj jeste, a ne vidim na osnovu cega bi bio bolji na mestu na koje pretenduje.
    eto tako, i ne vidim zasto smo klosari ako nemamo respekta prema nekom ko je uskocio u dva broja vece cipele i sad trapavo hoda. i jos nama pravi stetu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Tenis

Francuzi osvojili Dejvis kup

Teniska reprezentacija Francuske 10. put osvojila je trofej Dejvis kupa pobedom nad Belgijom ukupnim rezultatom 3:2.

VIDEO: ATP se izvinio zbog provokativne ceremonije žreba

Organizacija ATP izvinila se teniskoj i sportskoj javnosti zbog provokativnog nastupa devojaka modela tokom žreba za premijerni turnir "Naredne generacije", na kojem će predstojeće nedelje u Milanu učestvovati osam najboljih igrača mlađih od 21 godine.

Aleksandra Krunić bez titule u Guangdžouu

Aleksandra Krunić nije uspela da osvoji titulu na turniru u kineskom Guangdžouu, pošto je danas u finalu izgubila od domaće igračice Šuai Žang u tri seta 6:2, 3:6, 6:2.