FOTO: Ribarnica lepila plastične oči mrtvim ribama da bi delovala svežije

Da će pojedini trgovci učiniti sve samo da bi prodali robu, dokaz je i ova ribarnica.
FOTO: Ribarnica lepila plastične oči mrtvim ribama da bi delovala svežije
Foto: Pixabay
U pokušaju da kupcima podvale staru ribu kao svežu dosetili su se u najmanju ruku neobičnog trika. 
 
Budući da je jedan od načina da prepoznate svežu ribu taj da joj oči moraju biti bistre i izbočene, oni su odlučili da staroj ribi s udubljenim i zamućenim očima nalepe nove, plastične oči. 
 
Na njihovu žalost, nije dugo trebalo da kupci prepoznaju da se radi o triku, pa su ih prijavili policiji, a ribarnica koja se nalazi u Kuvajtu je ubrzo zatvorena, piše "Huffington Post".
 
OBRATI PAŽNJU! Osvežili smo platformu sa muzičkim kanalima, a preko koje možete slušati i Radio 021. Preporučujemo vam novu kategoriju - LOUNGE, za baš dobar užitak i relax tokom dana. Vaš 021!
  • White Power

    05.09.2018 10:23
    Čist idijotizam
    Kakvi kreteni.
    Epskih razmera.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće

Lista 12 vrsta voća sa najmanje šećera

Mnogi ljudi unose više šećera nego što su svesni - iako ga najčešće povezuju s kolačima i gaziranim pićima, šećer se krije i u brojnim svakodnevnim namirnicama.

Minut pire: Koliko je zdrav?

Instant ili minut pire krompir se često doživljava kao brza i praktična zamena za domaći pire - samo dodate vodu ili mleko, malo promešate i gotovo.

Đelato ili sladoled: U čemu je razlika?

Iako na prvi pogled deluju isto, đelato i sladoled se značajno razlikuju — ne samo po ukusu, već i po sastavu, temperaturi, količini vazduha i načinu pripreme.