Starbaks na proleće u centru Beograda

Lanac kafeterija Starbaks će svoj prvi lokal u Srbiji otvoriti u martu sledeće godine, u tržnom centru Rajićeva, u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu.
Starbaks na proleće u centru Beograda
Foto: Pixabay
Dolazak Starbaksa na srpsko tržište prvobitno je bio najavljen za kraj ove godine, ali će ljubitelji popularnog lanca kafića ipak morati da sačekaju do proleća.
 
"Na proleće naredne godine, priliku da prvi svoju svakodnevicu obogate omiljenom kafom i upoznaju se sa pravim duhom Njujorka, imaće ljubitelji dobrog šopinga u Rajićeva Shopping Centru. Pored šoping iskustva koje je bolje od svake kupovine i restorana sa najlepšim poglednom na grad, Rajićeva će uskoro svojim kupcima omogućiti i uživanje u prijatnoj atmosferi o kojoj celi svet priča i preko 87.000 kombinacija napitaka koje možete poručiti u ovom lokalu", stoji u zvaničnom saopštenju koje prenosi Nedeljnik.
 
Starbaks u proseku otvori dve prodavnice dnevno, u svom lancu u ovom momentu ima preko 28.000 prodajnih objekata širom sveta.
 
Zastupnik Starbaksa u Srbiji je kompanija AmRest Holdings SE, najveći operater restorana u centralnoj Evropi.
  • CrnaOvca

    25.11.2018 21:30
    @V
    Daj mi primer šta je to NS dobijao pre Beograda pre 30 godina? Beograd je grad od 1.6 miliona, NS od nekih 350-400K. Odluka da se prvi Starbucks otvori u BG nije došla iz Nemanjine u Beogradu, vec od AmRest-a, čije sedište je u Varšavi i koji zastupa brend u CEE. Dakle, sasvim ekonomski logična i opravdana odluka. Kada prvi put ulaziš u neku zemlju, ulaziš na velika vrata, dakle ulaziš prvo na najveće tržište. Recimo, siguran dam da je Starbucks, kada je ulazio u UK, prvi shop otvorio u Londonu, a ne u Manchesteru, recimo.
  • Marko Kraljevic

    20.11.2018 22:36
    Ako nema turske kahve ja tamo ne idem.
  • Bojan

    20.11.2018 21:03
    ...
    "V 20.11.2018 • 18:46
    uvek prvo BG
    A Novi Sad nek bude "zadovoljan" time da je provincija u svakom smislu."

    Novi Sad jeste provincija u svakom smislu...ali se ne zadovoljava time...daje sve od sebe da postane još veća provincija...nešto kao selo na steroidima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće

VIDEO: Spljošteni kroasani novi hit

Kroasani su, zbog svoje hrskavosti i prozračne teksture mnogima omiljena peciva. Zato se ljubiteljima kroasana možda neće svideti to da su najnoviji hit kroasani koji se pre pečenja - spljošte.