VIDEO: Način čišćenja belog luka postao viralni hit

Beli luk je prva kulinarska zvezda. Ova ruža neugodnog mirisa glavni je sastojak gotovo svih kuhinja širom sveta. On daje snažan ukus omiljenim jelima i ima čitav niz zdravstvenih prednosti.
 VIDEO: Način čišćenja belog luka postao viralni hit
Foto: Pixabay
Naravno postoji i nekoliko loših stvari, poput zadaha, ali belom luku malo ko može da odoli. 
 
Međutim, ono što može biti zamorno tokom pripreme jela koja u sebi sadrže beli luk jeste čišćenje. 
 
Nekoliko različitih saveta kako oljuštiti beli luk što brže i jednostavnije tema je kojom se kuvari odavno bave, ali ovo je do sada najjednostavniji način.
 
Korisnica Tvitera Valentina Pestilen otkrila je način na koji ona ljušti beli luk i zadivila korisnike ove mreže. Samo jednim potezom u sekundi uspeva da oguli čen belog luka. 
 
"Za nekog ko pravi mnogo korejske hrane, ovo je najbolji način da oljušti beli luk", napisala je u opisu videa. 
 
Video su komentarisale brojne poznate ličnosti, ali i kuvari širom sveta.
 
  • Labud

    21.06.2019 06:31
    Pa kad koristi kineski beli luk koji ima slabiji ukus, hoce da postane plav, pa joj treba puno luka. Domaci beli luk nema sanse da tako ocisti, a ukus mu je neuporediv

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće

Zašto su kutije za picu četvrtaste a ne okrugle?

Posude za isporuku sveže pečene pice postoje najmanje od 19. veka, kada su napuljski pekari stavljali svoje proizvode u višeslojne metalne stvari poznate kao stufe, a zatim ih slali uličnim prodavcima