Zamrznuti sendviči povučeni sa američkog tržišta zbog komadića stakla i plastike

Kompanija Nestle povlači gotovo 350.000 kilograma zamrznutih sendviča.
Zamrznuti sendviči povučeni sa američkog tržišta zbog komadića stakla i plastike
Foto: Pixabay (ilustracija)
Razlog je to što postoji mogućnost da sadrže komadiće stakla i plastike, saopštila je Služba za sigurnost hrane američkog Ministarstva poljoprivrede (USDA).
 
Zamrznuti punjeni sendviči dostavljeni su u maloprodajne objekte širom Sjedinjenih Američkih Država, ali problem je nastao kada je Nestle primio žalbe četiri kupca da je u njima otkriven strani materijal, prenosi Klix.
 
Kompaniji je u jednoj od ovih žalbi prijavljena i manja povreda usne duplje koja je povezana s konzumacijom sendviča, izvestili su iz Službe za sigurnost hrane SAD-a.
 
Povlačenje se odnosi na pakete koji sadrže 12 sendviča marke Nestle Hot Pockets.
 
"Potrošači koji su kupili ovaj proizvod pozivaju se da ga ne konzumiraju. Ovaj proizvod je potrebno baciti ili vratiti na mesto kupovine", upozorili su iz USDA.
  • milicica

    19.01.2021 00:16
    e sta bi bilo
    Da se to dogodilo u zemlji Srbiji e pa znam. Krivci bi bili Vucic i Djilas.
  • Dragan

    18.01.2021 20:30
    Eh
    U SAD se upravi degustira meso koje nije ni sa jednog bića.Tj mikroskopski gen se uzima sa životinje i od toga se oravi meso.Zasad je skupo al se može kupiti.
  • šarlo

    18.01.2021 15:20
    brat bing vec sprema uvoz istih za...zna se koga

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće

VIDEO: Spljošteni kroasani novi hit

Kroasani su, zbog svoje hrskavosti i prozračne teksture mnogima omiljena peciva. Zato se ljubiteljima kroasana možda neće svideti to da su najnoviji hit kroasani koji se pre pečenja - spljošte.