VIDEO: Kako da vam voda ne iskipi iz šerpe? Sve rešava jedan sastojak

Potrebna vam je samo jedna stvar koju sigurno imate kod kuće.
VIDEO: Kako da vam voda ne iskipi iz šerpe? Sve rešava jedan sastojak
Foto: Pixabay
Svakom se barem jednom dogodilo da na sekundu okrene leđa, a voda iz šerpe u toj sekundi iskipi na šporet. Međutim, umesto da sve vreme stojite kraj šporeta i smanjujete temperaturu i menjate ringle, pokušajte ovaj trik. Jedna žena na društvenim mrežama otkrila je odličan način kako da to sprečite, a sve što vam je potrebno jeste - ulje.
Kako piše "The Sun", jedan Tiktok profil podelio je njen trik koji je ubrzo skupio dva miliona pregleda i hiljada komentara. Sve što treba da uradite je da stavite malo ulja na papirnati ubrus i utrljate ga na unutrašnje ivice šerpe.
Korisnici su odmah u komentarima zahvalili za ovaj domišljati trik, a mnogi su napisali i da zaista deluje.
 
Neki su pitali funkcioniše li trik s bilo kojim uljem, na šta je Šon, koji je podelio trik na svom profilu, odgovorio da zaista funkcioniše s bilo kojim, odnosno i maslinovo i bilo koje drugo ulje zadržaće vodu i sprečiti je da iskipi iz šerpe.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće

VIDEO: Spljošteni kroasani novi hit

Kroasani su, zbog svoje hrskavosti i prozračne teksture mnogima omiljena peciva. Zato se ljubiteljima kroasana možda neće svideti to da su najnoviji hit kroasani koji se pre pečenja - spljošte.