Gordon Remzi objavio svoj novogodišnji jelovnik sa cenama - "papreno"

Britanski kuvar Gordon Remzi objavio je svoj cenovnik za novogodišnju noć, a odmah je jasno da će oni koji žele da se počaste njegovim specijalitetima morati da izdvoje pravo malo bogatstvo.
Neki ljudi već su počeli s planiranjem novogodišnjih praznika, pa su shodno tome već dostupne i brojne ponude u restoranima i drugim mestima za ispraćaj 2022. godine.
Svoj jelovnik objavio je i britanski kuvar Gordon Remzi, koji je ponovo iznenadio vrtoglavim rasponom cena koje treba da izdvoje oni koji odluče da priušte ovaj luksuz.
U jednom od njegovih restorana u Londonu, koji ujedno ima i tri Mišelinove zvezdice, novogodišnja večera košta 400 funti po osobi.
 
U večeru nije uključeno piće, pa ko odluči da svom obroku doda vino, to će ga koštati dodatnih 275 funti.
 
Dakle, kada se sve sabere, cena novogodišnjeg obroka u restoranu slavnog Britanca iznosi 675 funti po osobi.
 
Sudeći po meniju restorana, posetiocima će Remzi, između ostalog, poslužiti specijalitet "Duck tea", ali i jastoga, vlašac i pečeno teleće pecivo.
 
Interesantno je to da je Remzi prošle godine u svom otmenom restoranu naplaćivao večeru 320 funti po osobi, bez pića, zbog čega je već dobio kritike za previsoke cene. To ga, ipak, nije sprečilo da ih ove godine dodatno poveća.
  • @Zemlja čudesa

    10.11.2022 16:15
    Ma da, zamisli, ljudi hoce najboljeg kuvara sa najboljom hranom i najboljom uslugom sa ko zna koliko Miselinovih zvezdica, kad bi samo znali da mogu u marketu da kupe parizer, hleb i pavlaku i to da jedu, ehhhh.
  • Zemlja čudesa

    10.11.2022 12:30
    Moralno je nedopustivo dozvoliti naivčinama da zadrže svoj novac.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće

Zašto su kutije za picu četvrtaste a ne okrugle?

Posude za isporuku sveže pečene pice postoje najmanje od 19. veka, kada su napuljski pekari stavljali svoje proizvode u višeslojne metalne stvari poznate kao stufe, a zatim ih slali uličnim prodavcima